Commercial for sale in Sint-Truiden

€475,000
EPC label AEPCA
195
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Op een boogscheut van de markt van Sint-Truiden vinden we dit ruime handelspand. Dit hoekpand doet momenteel dienst als kantoor voor een dienstverlener, maar biedt ook mogelijkheden voor het starten van een detailhandel. De centrale ligging in een bruisende buurt maakt dit pand bijzonder aantrekkelijk voor diverse ondernemingen. De omgeving kenmerkt zich door een mix van commerciële en residentiële panden, met tal van winkels, restaurants en voorzieningen binnen handbereik.

Het gelijkvloers van het pand omvat momenteel zeven werkplekken, een ontvangsttafel, een printruimte en een gastentoilet. Deze indeling is ideaal voor een kantooromgeving, maar kan eenvoudig worden aangepast voor andere commerciële doeleinden. In de kelderruimte vinden we een keuken die tevens dienst kan doen als vergaderruimte, samen met een extra toilet en twee grote bergruimtes. Deze praktische indeling biedt veel flexibiliteit voor verschillende soorten gebruik.

Een van de grote troeven van dit pand zijn de grote ramen, die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een aangename werkomgeving creëren. Daarnaast is er een grote ondergrondse parking, genaamd Sluisberg, vlakbij. Deze parking biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel personeel als klanten, wat een groot voordeel is in een stedelijke omgeving.

Het pand is toegankelijk via twee zijden: enerzijds via de kant van Bpost en anderzijds via de kant van de Clockemstraat. Deze dubbele toegang vergroot de zichtbaarheid en bereikbaarheid van het pand, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid en het potentieel ervan. Het handelspand is momenteel verhuurd en garandeert een onmiddellijk rendement.

Heb je interesse in dit veelzijdige handelspand? Contacteer ons dan snel op info@optie-m.be of bel ons op 011 23 11 01. Wij helpen je graag verder!

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Availability
From deed

Building

Type of property
Commercial
Surface
195 m²
New building
No

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
0
Number of bathrooms
0
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC label
A
Unique code EPC
20200724-0002296423-KNR-1
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
Also interesting for you
View similar properties