Commercial for sale in Sint-Truiden with 2 bedrooms

€450,000
EPC label EEPCE
815
711
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

STADSWONING MET RUIME WERKPLAATS

 

Welkom bij deze buitengewone kans om eigenaar te worden van een charmant huis met werkplaats gelegen in het bruisende hart van Sint-Truiden. Dit unieke pand verdeeld over twee huisnummers, biedt een zeldzame combinatie van veelzijdigheid en karakter, met talloze mogelijkheden voor zowel wonen als werken.

 

Centraal en strategisch gelegen in het centrum van Sint-Truiden, omringd door alle gemakken van het stadsleven, terwijl u toch kunt genieten van rust en natuur aan de overkant van het pand in het prachtige park.

 

Het huisnummer 38 opent met een imposante hoge poort naar een ruime werkplaats van maar liefst 560 vierkante meter. Een ideale ruimte voor allerlei professionele activiteiten of creatieve projecten, met een extra bonus van een tuin aan de achterkant van de hal.

 

Het huisnummer 36 verwelkomt u met prachtige details zoals sierlijke mollures en elegante deurafwerkingen. Een lange inkomhal leidt naar de ruime woonkamer en keuken.

De woonkamer opent via schitterende glazen schuifdeuren naar de keuken, die voorzien is van een lichtkoepel voor een overvloed een natuurlijk licht. Vanuit de keuken heeft u toegang tot zowel de veranda als het bureau, dat verbonden is met de werkplaats voor ultieme flexibiliteit.

 

Op de eerste verdieping bevindt zicht een badkamer en twee slaapkamers, terwijl de zolder op de tweede verdieping nog de mogelijkheid biedt voor verdere renovatie tot extra slaapkamers of andere functionele ruimtes.

 

Dit unieke pand in het centrum van Sint-Truiden biedt een zeldzame kans om te wonen en werken. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een veelzijdig stukje vastgoed met een overvloed aan mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of met een bezichtiging te regelen. Tel 011/743060

 

Financial

Cadastral income
2.711 €
Cadastral info
0277/00Y006

Building

Type of property
Commercial
Subtype
House
Surface
815 m²

Terrain

Plot size
711 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
12,97 m²; 15,3 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
451
EPC label
E
Unique code EPC
20230207-0002802979RES1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Diestersteenweg 36 + 38, 3800 Sint-Truiden
Also interesting for you
View similar properties