Apartment for sale in Deurne with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
93
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Stoer, stijlvol, zuinig en een tikje industrieel, dat is deze mooie, strak gerenoveerde duplex op de tweede en de derde verdieping in enkele woorden. Inclusief twee ruime slaapkamers, een bureauruimte, prachtige materialen, licht en een heerlijke open leefruimte met grote schuiframen die uitgeven op een tof, gezellig en ruim terras.

 

Met z'n verzorgde witte gevel en groene voortuin springt nummer 219, een huis met 3 units, er hier op de Boterlaarbaan uit. In de ruime inkomhal, op de originele vloer van kleurrijke cementtegels, heb je plaats om fietsen te stallen, met ook nog een bergruimte per unit én een privatieve kelderberging.

 

Logische indeling van ruimtes

De originele, witgeschilderde trap leidt je naar het duplexappartement op de tweede en de derde verdieping, waar je binnenkomt in de inkomhal. Door de grote glazen terrasdeur achteraan stroomt er al enorm veel licht binnen, en je hebt hier alvast een apart toilet met lavabo en een handige (was)berging. Van hieruit loop je door naar de keuken, die iets verderop, via het hoekje om doorloopt in de aanpalende leefruimte. De mooie, doorlopende parket die je hier overal ziet, heeft een witte oliefinish die de vloer een stoere uitstraling geeft en die mooi matcht met de gekaleide muren, waar de baksteen nog zichtbaar doorkomt. De matzwarte, open keuken aan de straatzijde heeft een inductievuur, strakke dampkap, spoelbak, oven, microgolf, afwasmachine, koelkast en een diepvriezer, met plaats voor een grote eettafel ernaast.

 

Zonovergoten, strak en warm

De leefruimte aan de achterzijde baadt in het licht dankzij de grote ramen, met plaats voor een gezellig salon én zicht op het grote terras. Met maar liefst 17 m² is dit een heerlijke plek zonder inkijk met zicht op de groene tuin, een kraantje en elektriciteit, zodat je hier al meteen enkele lichtslingers kunt ophangen! Bovendien heb je achter het terras nog plaats om enkele grote planten- of kruidenbakken te zetten, als een soort van groene afscheiding. Weer in de hal, neem je de mooie witte trap naar het slaapgedeelte boven. De strakke houten spijlen zijn enorm decoratief en geven de authentieke witgeschilderde treden extra schwung. Ook de bovenverdieping heeft dezelfde mooie parketvloer als beneden, met aan de straatzijde twee ruime slaapkamers onder de nok, waardoor ze extra gezellig aanvoelen. Op de overloop heb je bovendien nog plaats om een bureau te zetten, waarbij je werkt met zicht op de mooie groene tuin. Tot slot heb je nog de enorm ruime badkamer op een strakke XL-tegel, met een grote inloopdouche, een design ligbad, dubbele lavabo, hangtoilet en een handdoekendroger. Het grote raam zorgt voor enorm veel licht én lucht, zonder inkijk.

 

 

Centraal gelegen net buiten de stad én het Rivierenhof

Je woont hier op de gekende Boterlaarbaan, net buiten de stad. Dat betekent: openbaar vervoer voor je deur, met heel wat (buurt)winkels én het Rivierenhof vlakbij. Qua supermarkten heb je hier keuze te over, met een Aldi op wandelafstandje en dan nog een Lidl, AH, Colruyt én Delhaize verderop. Van hieruit rij je ook zo via het rondpunt van Wommelgem de E313 op.

 

Financial

Cadastral info
0234/00Z002
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
93 m²
State building
Good

Terrain

Street width
5,5 m
Plot width
10 m
Plot depth
45 m

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
12 m²; 11 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes
Telephone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
73
EPC label
A
Unique code EPC
20240706-0003305155-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Boterlaarbaan 219 2V, 2100 Deurne
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan