Back to results

Scoop: Apartment for sale in Deurne with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
113
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Van Notenstraat 14 (1e verd.) - Deurne

 

Charmant topgelegen appartement (113 m²) met 1 a 2 slaapkamers en terras (33 m²) in Deurne.

 

Wonen tussen het Boekenbergpark en het Te Boelaerpark, dat is wonen tussen het groen en tegelijk genieten van een goede bereikbaarheid. Te voet naar de bus en de tram, met de fiets naar Berchem-station en met de auto in geen tijd de snelweg op. Reken daar nog het ruime aanbod aan velo-stations bij en je kan zeker zijn dat je je vlot in alle windrichtingen kan verplaatsen. Een ideale locatie voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten, maar toch graag overal dichtbij is.

 

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw bestaande uit 2 wooneenheden en is gelegen op de bovenverdieping. Het dak van het appartement is geïsoleerd, maar het dak waarop het terras gelegen is niet. Er staat een gemeenschappelijke kelder ter beschikking en de vaste kosten omvatten enkel de blokpolis. In het appartement is de elektriciteit conform, is er een nieuwe verwarmingsketel geplaatst in 2019 en beschikken de ramen over dubbele beglazing in aluminium. Verder is de badkamer vernieuwd in 2010 en is ook de keuken onder handen genomen.  

 

Via de veiligheidsdeur kom je binnen in de keuken (10 m²), het centrale deel in het appartement. Ze is uitgerust met een fornuis met gasvuur, dampkap, dubbele spoelbak en ingebouwde vaatwasser, frigo en diepvries. Ook beschik je over veel kastruimte. Naast de keuken bevindt zich de badkamer (4 m²) met inloopdouche, lavabomeubel en wc. Verder bestaat het appartement over een ruimte van maar liefst 36 m² vooraan en een ruimte van 37 m² aan de achterzijde, wat keuzemogelijkheden biedt voor woon- en meerdere slaapkamers. Vooraan is er nog een berging (3 m²) aanwezig en achteraan heb je via een schuifdeur met vliegenraam toegang tot het west-georiënteerde terras. Alsof de oppervlakte van 33 m² nog niet genoeg is, maakt de ligging aan de voet van het Te Boelaerpark het plaatje helemaal compleet!

 

Bewoonbare opp. 133 m² ref.: bruto vloeropp. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financial

Cadastral income
475 €
Cadastral info
0976/00F002
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
113 m²
State building
Good

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Energy

EPC label
C
Unique code EPC
0003009232-RES-1
E-level
217

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Subdivision permit
In request
Location
Van Notenstraat 14, 2100 Deurne
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan