Appartement te koop in Deinze met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
121
2
2
Omschrijving

Ruim appartement (121 m²) met twee terrassen en uniek zicht

Dit ruime nieuwbouw appartement van 121 m² is gelegen op het zesde verdiep in het project van Liv de Molens, in het hart van Deinze. Liv de Molens is een high-end nieuwbouwproject op wandelafstand van de Markt, waar u alle gewenste voorzieningen op wandelafstand kunt terugvinden. Het project bevat een combinatie van diverse gebouwen met elk hun eigen, unieke karakter langs de kabbelende Leie. 

Dit appartement beschikt over al het beste waarover u op deze locatie kunt beschikken. Vanuit elke ruimte heeft u unieke uitzichten over de Leie, de Markt en het toekomstige stadspark, Bijkomende troeven zijn de erg ruime en lichtrijke woonkamer, de kwalitatieve afwerking, de twee slaapkamers in combinatie met twee badkamers en de zonnige terrassen. Voor een optimaal comfort zijn er ook twee ondergrondse staanplaatsen en een dubbele berging aanwezig. De eerste parkeerplaats is inbegrepen in de prijs, de tweede kan aangekocht worden voor de prijs van 32.500 euro.

De indeling van dit appartement is als volgt: een inkomhal met gastentoilet en plaats voor een vestiairekast, een lichtrijke eet- en leefruimte met een open keuken voorzien van een stenen werkblad en diverse inbouwtoestellen. Verder zijn er twee volwaardige slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een praktische berging. Daarenboven beschikt dit appartement over twee terrassen met een zuidwestelijke en een westelijke oriëntatie waarbij de totale oppervlakte 26 m² bedraagt. 

Het appartement is helemaal afgewerkt en voorzien van hoogwaardige technieken met oa. vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Hierdoor geniet u als koper van een E-peil van maximaal E35 wat u een erg lage energiefactuur oplevert. Volgens de oorspronkelijke plannen was dit appartement uitgerust met 3 slaapkamers maar de huidige eigenaars hebben ervoor gekozen om de living uit te breiden door een slaapkamer op te offeren. Alle voorzieningen voor een derde slaapkamer werden wel reeds voorzien zodat dit nog kan aangepast worden.

Naast de dynamische site van Liv de Molens, biedt ook Deinze zelf heel wat troeven. Als centrum van de Leiestreek is de kronkelende rivier de beste gids langs prachtige natuur, maar ook op vlak van cultuur, onderwijs, fiets- en wandelroutes, horeca, sportfaciliteiten en shopping doet Deinze niet onder voor haar omliggende steden, wel integendeel. Deinze is in volle ontwikkeling en bruist als nooit tevoren.

E-peil: 35 / EK conform / centrale verwarming op aardgas (vloerverwarming) / aankoop onder registratiestelsel van 3% (kan ook onder btw-stelsel indien gewenst) 

Kortom, bent u op zoek naar een uniek en comfortabel appartement op een uiterst bereikbare locatie? Aarzel dan niet om uw vrijblijvend bezoek aan te vragen via guillian@landbergh.be of 09 278 78 79

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
121 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-label
A
E-peil
35
CO²-uitstoot
0 kg/kWh

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Markizaatpark 21 605, 9800 Deinze
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast