Appartement te koop in Ronse met 2 slaapkamers

99
596
2
1
Omschrijving

Mooi uitgerust appartement met terras en tuin te Ronse

Ligging

Ontdek het ideaal gelegen, prachtig afgewerkte appartement in het hart van Ronse, een charmante stad bekend om zijn culturele rijkdom en natuurlijke schoonheid. Dit appartement biedt niet alleen een uitzonderlijke nabijheid tot het bruisende stadscentrum en het efficiënte treinstation van Ronse, maar verzekert ook een moeiteloze connectie met grootsteden zoals Brussel, Gent en Kortrijk, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Wonen in Ronse betekent omringd zijn door een breed scala aan faciliteiten: van lokale winkels en scholen tot diverse restaurants en ontspanningsmogelijkheden, alles ligt binnen handbereik. Bovendien staat Ronse bekend om zijn groene omgeving, historische monumenten en het rijke culturele aanbod, wat het een ideale woonplaats maakt voor zowel jonge gezinnen als professionals.

Beschrijving

Dit gelijkvloerse appartement biedt een open en lichtovergoten woonervaring met zijn ruime woonkamer, waarin een volledig moderne keuken naadloos is geïntegreerd, perfect voor liefhebbers van een eigentijds design en comfortabel wonen. Het appartement omvat twee sfeervolle slaapkamers, een handige berging, een apart toilet, en een stijlvol uitgeruste badkamer, waardoor het ideaal is voor gezinnen, koppels of singles die op zoek zijn naar een harmonieuze leefruimte.

Buiten vindt u een uitnodigend, groot terras en een private tuin die rust en ontspanning bieden, ideaal voor buitenentertainment of gewoon om te genieten van de rustige omgeving. Bovendien beschikt dit unieke gelijkvloerse appartement over een eigen parkeerplaats, wat een toegevoegde waarde biedt en het gemak verhoogt voor bewoners met een voertuig.

Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman: 0472/62.03.60

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Kadasteroppervlakte
98,5 m²

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98,5 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
596 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Rustig; Nabij station
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
100 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 8 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
44
Unieke code EPC
45041-G-OMV_2021084163/EP17982/A001/D01/SD001
Vervaldatum EPC
27-10-2032

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Bredestraat 24 0001, 9600 Ronse
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast