Huis te koop in Aalst met 2 slaapkamers

EPC-label FEPCF
233
351
2
1
Omschrijving

Woning met tuin, potentieel voor 4 slaapkamers en handelsruimte

Deze ruime te renoveren woning, gelegen in het hart van Aalst, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een huis met potentieel. Met een grote tuin en een uitstekende ligging tegenover het OLV Ziekenhuis, zijn winkels, scholen en andere voorzieningen allemaal op wandelafstand bereikbaar.

Oorspronkelijk in gebruik als winkel met woonst, biedt de woning talloze mogelijkheden. De voormalige handelsruimte kan bijvoorbeeld perfect dienen als magazijn, ideaal voor een zelfstandige die een eigen zaak wil starten. De indeling van de woning maakt een combinatie van wonen en werken heel eenvoudig.

Wat kun je verwachten? Een ruime leefruimte die ook als handelsruimte kan worden gebruikt, een gezellige woonkamer en een keuken die uitkomen op het terras en de diepe tuin. Op de eerste verdieping is er plaats voor twee slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap bereik je de zolder, die al is gerenoveerd en waar ruimte is voor nog eens twee extra slaapkamers.

De zuidgerichte achtertuin is een rustige, groene plek waar je volop van de buitenlucht kunt genieten. Er is voldoende ruimte om bijvoorbeeld een garage te bouwen, die via een rustig achterstraatje bereikbaar is.

Belangrijke werken zijn al uitgevoerd: de woning is gestript en voorzien van PVC-ramen met dubbele beglazing. Ook is er al centrale verwarming op gas geïnstalleerd voor extra comfort. Het dak en de vloer van de zolder zijn vernieuwd, wat een groot deel van de renovatie al uit handen neemt.

Kortom, dit huis biedt alles wat je nodig hebt om er iets moois van te maken! Maak dan snel je afspraak op nr 0471/37.66.35 of per mail via info@vastgoedverbruggen.be.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
513 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
233 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
351 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
515
EPC-label
F
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Moorselbaan 249, 9300 Aalst
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast