Huis te koop in Aalst met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
280
200
4
1
Omschrijving

Exclusieve instapklare herenwoning in het centrum van Aalst

Beleef het ultieme woongenot in de stad met deze prachtige herenwoning met aangelegde stadstuin. Gelegen in het hart van de stad biedt deze woning een unieke combinatie van charme en modern comfort.

Deze mooie eigendom onderging reeds een grondige totaalrenovatie, waarbij alles van vloeren tot dak duurzaam werd gerenoveerd, afgewerkt met hoogwaardige materialen en steeds piekfijn werd onderhouden. Denk aan pleisterwerken, CV (2020) en sanitaire leidingen, luchtluchtwarmtepomp - airco (2016), inbouwspots, wandverlichting, videofoon, alarmsysteem, inbouwkasten, keuken (2017), hoge plafonds, … Het resultaat? Een woning die werkelijk instapklaar is, met een asbestveilig certificaat, conforme elektriciteit en een gunstige EPC-waarde (B-label).

De riante benedenverdieping van 83 m² straalt warmte en gezelligheid uit, met een stijlvolle zithoek, eetruimte, moderne keuken en 2de zithoek met haard. De centraal geplaatste keuken is uitgerust met high-end inbouwtoestellen (incl. wijnfrigo), en een groot Corian werkblad, perfect voor culinaire liefhebbers. Dankzij de hoge ramen aan de voor- en achterzijde en de lichtstraat wordt deze ruimte prachtig verlicht.

Op het tussenverdiep vindt u een praktische bureelruimte en een afgesloten wasruimte. Vanuit de bureelruimte heeft u toegang tot een aangenaam dakterras, ideaal voor ontspanning tijdens of na de home officemomenten.

De masterbedroom is verbonden met een ruime badkamer met inloopdressing, wat zorgt voor een luxueuze leefervaring. Onder het dak bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan twee met gedeeld sanitair. Op elk verdiep is er een afzonderlijk hangtoilet. De woning beschikt tevens over een ruime kelder.

De ommuurde stadstuin is een oase van rust, met volgroeide planten en struiken, twee Bankirai terrassen en een ingebouwde houten tuinkast.

Leuk weetje - De voorgevel werd gerestaureerd en gezandstraald en won hiervoor de prestigieuze VVAK-prijs.

De rustige ligging is ideaal: op wandelafstand van winkelstraten, het station en scholen, en met een goede verbinding naar autosnelwegen en gewestwegen. Parkeren kan voor het huis of in de straat, met de mogelijkheid tot overname van één of twee huurparkeerplaatsen om de hoek.

Wordt dit uw nieuwe thuis? Mis deze once in a lifetime opportunity niet en maak van dit schitterende pand uw nieuwe (t)huis.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.625 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
280 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
200 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Dressing
Ja
Aantal badkamers
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
190
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240730-0003327010-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Dirk Martensstraat 49, 9300 Aalst
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast