Huis te koop in Aalst met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
280
296
3
2
Omschrijving

Ruime (twee)woonst (280m²) met 3 slpks, garage en tuin

Ben je op zoek naar een ruime, solide gezinswoning met 3 slaapkamers, inpandige garage en tuin in centrum Aalst? Gevonden!

Deze te moderniseren stadswoning met een bewoonbare oppervlakte van 280m² bevindt zich in hartje Aalst op de bekende Sinte Annalaan. Dankzij haar ideale ligging bevindt alles zich binnen handbereik, met een uitstekende verbinding naar invalswegen én op wandelafstand van het centrum en openbaar vervoer.

De woning geniet van een recente gascondensatieketel en bestaat uit 3 verdiepingen met betonnen tussenvloeren. Aangezien de woning over 2 woonkamers, 2 keukens en 2 badkamers beschikt, kan deze perfect dienst doen als tweewoonst of kangoeroewoning!


Indeling:

De inkomhal verleent toegang tot de inpandige garage en de lichtrijke leefruimte (46m²). Deze bestaat uit een keuken met zicht op de eet- en zitkamer en geeft uit op de tuin waar we kunnen genieten van de avondzon. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een apart toilet en een douchekamer.

Via de praktische nachthal bereiken we op de eerste verdieping de tweede keuken met aansluitend de wasplaats en een apart toilet. Op deze verdieping vinden we ook de tweede woonkamer van 45m². Dankzij het aansluitend terras (12m²) kan je ook hier genieten van de ideale oriëntatie.

Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapkamers (20m² - 16m² - 9) en de badkamer met toilet, douche en dubbele lavabo. De zolder kunnen we bereiken met een vlizotrap. Tot slot beschikt de woning over een droge kelder van 9


Is jouw interesse gewekt? Aarzel niet en contacteer ons!

Financieel

Kadastraal inkomen
1.083 €

Gebouw

Subtype
Eengezinswoning
Bewoonbare oppervlakte
280 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
296 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
9 m²; 20 m²; 16 m²
Aantal badkamers
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
395
EPC-label
D
Unieke code EPC
2040507-0003236198-RES-1

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Sinte Annalaan 184, 9300 Aalst
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast