Appartement te koop in Temse met 3 slaapkamers

103
3
1
Omschrijving

Knappe, energiezuinige penthouse

Deze unieke nieuwbouwpenthouse situeert zich op de derde verdieping van nieuwbouwresidentie De Zeven Rozen in blok B. Het omvat een inkomhal, een lichtrijke living met open, volledig geïnstalleerde keuken, drie slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele lavabomeubel, een berging, een apart toilet en een groot zuidgericht terras.

Nieuwbouwproject De Zeven Rozen is uitstekend gelegen langs de Rozenlaan. In de nabijheid tref je winkels, horeca, grootwarenhuizen, sportverenigingen, scholen, openbaar vervoer, enzovoort. Van hieruit heb je een vlotte verbinding met de N16/E17 richting Antwerpen/Gent. Natuurliefhebbers kunnen fietsen en wandelen langs de Schelde.

De site omvat drie gebouwen, welke als eenheid ontworpen zijn in een architectonische bouwstijl met traditionele materialen, conform het straatbeeld. Gebouw A heeft twee bouwlagen en omvat 5 appartementen. Gebouw B voorziet in drie bouwlagen en omvat 6 appartementen. Gebouw C is het grootste gebouw, met 10 appartementen. In totaal telt het project 21 appartementen, 21 kelderbergingen, 26 ondergrondse autostaanplaatsen, 6 bovengrondse autostaanplaatsen en een fietsenberging. In de niet-bebouwde ruimte wordt maximaal ingezet op het groene parkachtige karakter van de site.

De grootste troef van dit project is ongetwijfeld dat er pas betaald moet worden bij oplevering (enkel voorschot van 10% van de verkoopprijs). De werken zijn intussen gestart.
De appartementen in de site De Zeven Rozen zijn bijna-energieneutraal (E-peil maximum E30) en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals akoestische isolatie, super-isolerend glas, ventilatiesysteem D en vloerverwarming met lucht/waterwarmtepomp. Hierdoor kan je genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing (KI) gedurende de eerste 5 jaar.

Voor meer inlichtingen, contacteer Dennis (dennis@huyzen.be of 0471 74 48 45).
Ontdek ons aanbod op www.huyzen.be

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Waarde constructie
294.020 €
Waarde grond
73.505 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
103 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
12 m²; 9 m²; 7 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

Dubbele beglazing
Ja
Isolatie
Ja
Verwarmingstype
Individueel

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Rozenlaan 8, 9140 Temse
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast