Commercieel te koop in Temse

€ 990.000
BEPCB
462
455
Omschrijving

Charmante handelswoning met karakter te koop !

Welkom in het hart van Temse, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen in deze unieke aanbieding. Stel je voor: een voormalig restaurant, doordrenkt van karakter en charmante architectuur, nu beschikbaar als jouw volgende thuis of zakelijke investering.

Deze prachtige woning, een bouwkundig erfgoed, nodigt je uit om deel uit te maken van zijn verhaal. Met zijn historische gevel en ruime interieur biedt het een ongeëvenaarde kans om te wonen of te werken op een locatie doordrenkt van traditie.

Met talloze mogelijkheden voor vrije beroepen, van advocatenkantoren tot architectenbureaus, biedt deze ruimte een ideale omgeving voor creativiteit en succes. De centrale ligging in Temse, met uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid, maakt het een gewilde bestemming voor professionals die streven naar groei en prestige.

Stel je voor hoe je klanten ontvangt in de elegante ambiance van het voormalige restaurant, nu omgevormd tot een stijlvolle ontvangstruimte. Of geniet van intieme avonden met vrienden en familie in de sfeervolle woonruimtes, doordrenkt van historische charme en modern comfort.

Deze woning biedt niet alleen een unieke leef- en werkomgeving, maar ook een investering in de toekomst. Bouwkundig erfgoed heeft een blijvende aantrekkingskracht en waarde, waardoor deze eigendom niet alleen een thuis is, maar ook een tastbare erfenis voor de komende generaties.

Mis deze zeldzame kans niet om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van Temse, terwijl je tegelijkertijd je dromen realiseert. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze betoverende woning jouw nieuwe begin kan zijn. Troef : mogelijkheid tot aankoop van 9 parkeerplaatsen !!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
2.153 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Horeca - restaurant
Bewoonbare oppervlakte
462 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
455 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Type badkamer
Douche
Oppervlakte keuken
70 m²
Toilet
Ja

Comfort

Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
200
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240323-0003186923-KNR-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Commercieel; Commercieel + woning
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Cauwerburg 127, 9140 Temse
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden