Huis te koop in Temse met 9 slaapkamers

€ 1.350.000
Bereken je maandlast
CEPCC
825
4.670
9
3
Omschrijving

Temse: Mooi afgewerkte villa met zwembad

Schitterende en super ruime villa uit eind de jaren ’70 dat voor het merendeel gerenoveerd werd in 2021 teneinde te beantwoorden aan de huidige eisen qua comfort, binnenhuisdecoratie en energie. Deze mooie woonst ligt op een terrein van ca. 4.670 m² met zicht op de achterliggende weilanden te midden van een rustige verkaveling.  Zowel bij de oorspronkelijke bouw als bij de renovatie werden hoogwaardige materialen gebruikt die het gevoel van degelijkheid en duurzaamheid bevestigen.
Met zijn haast 35 meter gevelbreedte valt de iets hoger gelegen, wit geschilderde villa al onmiddellijk op. Via een ruime inkom/traphal op marmeren vloer betreedt men op het gelijkvloers zowel de ruime leefruimtes, de volledig uitgeruste keuken, een bureel, vestiaire en WC . Overal is er mooie parket voorzien en is het binnenschrijnwerk (deuren, kasten) van uitzonderlijke kwaliteit. De meeste vertrekken geven uit op de mooie al dan niet overdekte terrassen en weelderige tuin. Ook de 3 garages met elektrische poorten (waarvan 1 met extra hoog plafond voor een camper), de wasruimte en technische ruimtes bevinden zich hier.
Via de royale trap komt met op de 1ste verdieping waar de diverse slaap- en badkamers zich bevinden. In het totaal zijn er wel 9 slaapkamers en 3 badkamers. Vandaag werden de verdieping opgedeeld om een co-housing met aparte ingangen binnen de familie toe te laten.
De tuin die volledig aangelegd is omvat eveneens een verwarmd zwembad met mozaïeken bekleding en rolluik met aanpalend een ruime poolhouse met houten gebinte.

Technisch is de villa verder nog uitgerust met een electrische laadpaal voor wagens, een houtpellet vergasser, zonnepanelen (12.3 KW) met 2 omvormers en alarmsystemen.
Gezien zijn omvang kan de woning gerust onderdak bieden voor co-housing of voor een woon/werkcombinatie.
De locatie heeft goede bereikbaarheid naar Waasmunster, Temse centrum, Gent en Antwerpen.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
825 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
4.670 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Noord

Indeling

Aantal slaapkamers
9
Aantal badkamers
3
Type badkamer
Alle comfort aanwezig

Comfort

Alarm
Ja
Zwembad
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
211
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.834.248

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Potaardestraat 54, 9140 Temse
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast