Huis te koop in Sint-Niklaas met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
201
100
3
2
Omschrijving

Volledig gerenoveerde ruime gezinswoning met grote tuin

Deze prachtig gerenoveerde woning biedt alles wat u zoekt: een ruime bewoonbare oppervlakte, een riante tuin, en een centrale ligging in een levendige buurt. De woning werd met oog voor detail gerenoveerd en straalt hedendaags comfort uit. Dankzij de nabijheid van scholen, het treinstation, supermarkten en openbaar vervoer woont u hier uiterst praktisch, zonder in te boeten op rust en privacy. De grote tuin is een zeldzaamheid in het stadscentrum en biedt volop mogelijkheden voor buitenleven en ontspanning.

Indeling:
-GLV: Bij binnenkomst via de inkomhal betreedt u de ruime leefruimte (46 m²), waar een open en gezellige sfeer heerst. De stijlvolle eetkamer (13 m²) sluit perfect aan op de volledig uitgeruste keuken, ideaal voor wie graag kookt en gasten ontvangt. Verder vindt u op deze verdieping een praktische wasruimte (2 m²), een apart gastentoilet (3 m²), en een afzonderlijke bureau (12 m²), ideaal voor thuiswerken of als studeer ruimte.
-1steV: De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers (12 m² en 11 m²). De moderne badkamer (6 m²) is voorzien van alle comfort en zorgt voor een luxe gevoel. Een ruim balkon (9 m²) biedt extra buitenruimte, ideaal om te genieten van de ochtendzon of een rustige koffie.
-2deV:  Een zeer ruime derde slaapkamer (21 m²), een tweede moderne badkamer (8 m²) en biedt volop privacy, ideaal voor tieners of gasten.
-Zolder: De bovenste verdieping beschikt over een handige zolderruimte (16 m²), perfect te gebruiken als extra opbergruimte of om in te richten als hobbykamer.

Deze unieke woning combineert de charme van een grote tuin met de voordelen van een centrale ligging in het bruisende Sint-Niklaas. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezoek!

Financieel

Kadastraal inkomen
453 €
Kadastrale info
46021 Sint-Niklaas 1ste afdeling Sectie A947/00E P0000

Gebouw

Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
201 m²
Staat pand
Gerenoveerd

Terrein

Perceeloppervlakte
100 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oppervlakte tuin
276 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Stadskern; Stadsrand; Nabij station

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
13 m²; 21 m²; 11 m²
Aantal badkamers
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
77
EPC-label
A
Unieke code EPC
20240911-0003368218-RES-1

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige info
Ja
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Watermolendreef 159, 9100 Sint-Niklaas
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast