Commercieel te koop in Gent

€ 260.000
119
148
Omschrijving

Centraal gelegen multifunctioneel handelspand te Zwijnaarde

Ligging

Ontdek de unieke zakelijke mogelijkheden in Zwijnaarde, een strategisch gelegen dorp nabij Gent, ideaal voor het starten van uw kantoor of handelszaak. Zwijnaarde, met zijn uitstekende bereikbaarheid via de E17 en E40, biedt ondernemers een perfecte locatie voor klantentoegankelijkheid en logistieke voordelen. Ontdek de marktkansen in Zwijnaarde door de nabijheid van prominente onderwijs- en onderzoeksinstellingen, wat een continue stroom van klanten en talenten garandeert. Kortom, mis deze kan niet!

Beschrijving

Ontdek onze ruime commerciële locatie aan de voorzijde van het pand, een ideale ruimte voor kantoor of winkel, gelegen op een toplocatie waar dagelijks veel voetgangers, fietsers en automobilisten passeren. Profiteer van de uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid die onze winkelruimte biedt.

Aan de achterzijde van het pand vindt u de mogelijkheid tot uitbreiding van uw commerciële ruimte. Daarnaast biedt deze sectie voldoende plaats die gebruikt kan worden als werkplaats of opslagruimte, ideaal voor het vergroten van uw bedrijfsactiviteiten.

Gemakkelijke toegankelijkheid is gegarandeerd met een aparte ingang aan de zijkant van het pand, waardoor klanten en leveringen moeiteloos kunnen worden ontvangen. Dit maakt ons pand een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige en strategisch gelegen commerciële ruimte.

Voor inlichtingen en/of bezoek, bel Gwen Moerman: 0472/62.03.60

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.044 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
119 m²
Type dak
Plat dak

Terrein

Perceeloppervlakte
148 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Stadsrand; Handelsligging

Indeling

Toilet
Ja
Kelder
Ja

Comfort

Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
197
Unieke code EPC
20240214-0003142571-KNR-1
Vervaldatum EPC
14-02-2034

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Commercieel
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Hutsepotstraat 61, 9052 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden