Appartement te koop in Sint-Denijs-Westrem met 1 slaapkamer

81
1
1
Omschrijving

Nieuw appartement in Gent met 2 slaapkamers

Dit appartement gelegen op de tweede verdieping heeft een oppervlakte van 81,1 m² en een terras van 13,8 m². Via de inkomhal heeft u toegang tot een lichtrijke leefruimte met een open keuken, een eetplaats, twee slaapkamers en een praktische berging. Verder vindt u er een afzonderlijk toilet, een extra berging, een badkamer uitgerust met een ligbad en een dubbele lavabo. 
​​​​​​
Het appartement bevindt zich in de laatste fase van Bloei bestaande uit 2 kleinschalige gebouwen genesteld in een groene setting voor het Vossenbos en achter het nieuwe park. De appartementen worden gekenmerkt door hun concurrentieel prijsniveau en hun sterke ligging op 7 min fietsen van het station Gent-Sint-Pieters en op 5 min wandelen van de tramhalte lijn 1. Bovendien is er voor ieder appartement een ondergrondse parkeerplaats voorzien, vlot bereikbaar via de lift, met voldoende vermogen om voor iedere wagen elektrisch op te laden.

Bewoners van Bloei kunnen genieten van een hoog-efficiënte warmtepomp in combinatie met PV-panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie, resulterend in een E-peil lager dan E30. Vloerverwarming is er de standaard. 

Bloei vormt een ideale uitvalsbasis aan de rand van The Loop, omringd door groen en biedt uitstekende verbindingen via de E40, R4 en E17.

Benieuwd naar de betaalbare appartementen in Bloei? Een vrijblijvende afspraak kan via jef@landbergh.be of 09 225 25 24. 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.712 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Gemengd woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

E-peil
30
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Raymonde de Larochelaan 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast