Appartement te koop in Sint-Denijs-Westrem met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
91
1
1
Omschrijving

Ruim appartement met hoogwaardig service- en faciliteitenpakket

TE KOOP BIJ LANDBERGH: appartement met hoogwaardig service- en faciliteitenpakket

In een rustige, residentiële buurt te Sint-Denijs-Westrem, bevindt zich Residentie Mayflower. Deze residentie is gunstig gelegen vlakbij het openbaar vervoer en het centrum van Gent. Dankzij de centrale ligging is dit appartement gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen (R4 / E40 / E17) en vindt u buurtwinkels en dienstencentra op wandelafstand.

Residentie Mayflower staat voor een combinatie van service, comfort en veilig wonen en dit met tal van exclusieve faciliteiten zoals de volledig uitgeruste fitnessruimte, restaurantfaciliteiten, zwembad en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals een cinemazaal, bibliotheek, bar, activiteiten etc, allen beschikbaar voor alle bewoners.

Het appartement beschikt over een inkomhal met gastentoilet, tweedelige woonkamer met terras, volledig geïnstalleerde keuken, slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Elke ruimte is tevens voorzien van hulpknoppen, op deze manier kan u te allen tijde de hulp inschakelen van de 24/24 permanentie. Inclusief de vraagprijs beschikt dit appartement over een ondergrondse autostaanplaats en een privatieve kelderberging.

Tot slot is het appartement gekoppeld aan een basispakket dienst- en zorgverlening van hoge kwaliteit tegen een vaste dagprijs van ca. €28,00 per dag. Daarnaast kan er gekozen worden voor extra diensten zoals de kook-, poets- of boodschappendienst, indien gewenst.

EPC: 145 kWh/m² (B) / vrij bij akte/ asbestveilig /  inclusief autostaanplaats en kelderberging

Wenst u meer informatie over de werking van deze servicediensten of liever meteen een bezoek? Neem gerust contact met mij op via het volgende telefoonnummer: +32 469 22 11 22 of via e-mail: ruben@landbergh.be.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
91 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
145
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240129-0003125746-RES-1

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Derbystraat 250, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast