Huis te koop in Afsnee met 5 slaapkamers

€ 1.045.000
Bereken je maandlast
EPC-label FEPCF
344
2.530
5
3
Omschrijving

Door groen omgeven villa in het centrum van Afsnee

Authentieke charme

Gelegen op de verbindingsweg tussen Sint-Martens-Latem en Sint-Denijs-Westrem, staat deze ruime villa. De villa, gebouwd op een royaal perceel van 2.530 m², dateert uit 1918 en werd in 1972 volledig gerenoveerd met behoud van zijn authentieke charme. Het perceel biedt een indrukwekkende breedte van ongeveer 55 meter, wat een gevoel van ruimte en grandeur creëert. Omringd door volwassen groen en met een gunstige Zuidwestelijke oriëntatie, geniet u hier van ultieme privacy en rust.

Panoramisch uitzicht

Bij binnenkomst op het verhoogde gelijkvloers van de villa, wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met gastentoilet. Vanuit de hal betreedt u de royale leefruimte, waar volle parketvloeren en een uitnodigende open haard een sfeer van warmte en comfort creëren. De aangrenzende eetkamer en keuken bieden een prachtig uitzicht op de weelderige parktuin. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een aangenaam terras, waar u eveneens kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de tuin.

Comfort en gemak

In de kelderverdieping bevindt zich een extra volwaardig leefplateau, voorzien van ramen die voor natuurlijk licht zorgen en directe toegang bieden tot de tuin. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning of extra leefruimte. Via de charmante trap bereikt u de eerste verdieping, waar u vier ruime slaapkamers aantreft. Daarnaast zijn er twee badkamers aanwezig wat zorgt voor een optimaal comfort en gemak.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.367 €
Beschikbaar vanaf
31-12-2025

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
344 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.530 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
618
EPC-label
F
Type verwarming
Stookolie

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Broekkantstraat 1, 9051 Afsnee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast