Commercieel te koop in Drongen

€ 378.618
139
139
Omschrijving

139 m² nieuwbouw handels- of kantoorruimte nabij de E40

Nieuwbouw handels- of kantoorruimte met een royale oppervlakte van 139 m² in het dynamische Drongen. Deze strategisch gelegen ruimte biedt enorme visibiliteit, op slechts +/- 450 meter van de op- en afrit 13 Drongen van de E40, waardoor het een ideale locatie is voor uw onderneming. De uitstekende bereikbaarheid wordt verder versterkt door het openbaar vervoer, met het station Gent-Sint-Pieters op een afstand van 8,8 kilometer. Bovendien zijn er diverse bushaltes in de directe omgeving.

De casco ruimte maakt deel uit van het stijlvolle en moderne project 'Sophora', dat bekend staat om zijn grote raampartijen. 
Dankzij de casco-oplevering heeft u de flexibiliteit om de ruimte volledig aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu een aantrekkelijke winkel, een ruime showroom, een innovatieve co-workingruimte of een efficiënt kantoor wilt inrichten, de indeling is volledig aanpasbaar aan uw eisen. Tevens zijn er andere oppervlaktes te koop, waardoor u verschillende opties heeft, afhankelijk van de grootte en type van uw bedrijf.

De ruimte is onmiddellijk beschikbaar, zodat u snel kunt starten met uw plannen. Aarzel niet om contact op te nemen met PANORAMA B2B GENT KANTOREN voor bijkomende inlichtingen, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 09 225 09 02

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2.744 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
139 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
139 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Baarledorpstraat 66, 9031 Drongen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden