Huis te koop in Drongen met 3 slaapkamers

€ 1.640.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
181
3
3
Omschrijving

Govaert&Vanhoutte villa-appartement aan de Leie

Unieke locatie

Dit gelijkvloers villa-appartement, gelegen aan de pittoreske oevers van de Leie in Baarle-Drongen, combineert luxe met een unieke locatie. Ideaal voor wie wil genieten van rust, natuur en een exclusieve levensstijl. Laat u betoveren door de serene sfeer en het beste dat wonen aan de Leie te bieden heeft.

Comfortabele elegantie, natuurlijk daglicht & schilderachtig uitzicht

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige realisatie 'Molenhuis' aan de prachtige oevers van de Leie.

Het gebouw, ontworpen door de gerenommeerde architecten Govaert & Vanhoutte, is een samensmelting van moderne architectuur met comfortabele elegantie en bestaat uit slechts drie appartementen.

De gelijkvloerse appartementen genieten van een schilderachtig uitzicht op de Latemse Meersen en hebben het exclusief genotsrecht over de tuinzone grenzend aan hun appartement.

Royale verhoudingen, privacy, discretie en een magnifiek uitzicht op de Latemse Meersen

Een private toegang tot het appartement, de kamerhoge raampartijen, de mooie vrije hoogte van ongeveer 2.80 m, de sublieme interne verhoudingen (waaronder een leefruimte van ca. 80 m²) en het royaal zwevend zuidelijk leefterras van ongeveer 35 m² zorgen ervoor dat u volop kan genieten van natuurlijk licht en het schilderachtige uitzicht op de Latemse Meersen.

Het interieur biedt een serene sfeer die rust uitstraalt en werd afgewerkt met hoogwaardige materialen (exclusief keuken).

In de aankoopprijs zijn twee ondergrondse autostaanplaatsen reeds inbegrepen.

Intieme woonervaring

Het appartement is gelegen in tweede bouwlijn waardoor u geniet van een intieme woonervaring in alle rust. U kan het appartement betreden vanaf de begane grond als de ondergrondse verdieping, wat zorgt voor een optimale privacy en discretie. Vanuit de ondergrondse verdieping bereikt u de ruime kelderberging van ca. 47 m² met een directe verbinding naar het appartement. Het volume van deze berging is niet inbegrepen in de vermelde oppervlakte van het appartement en aldus surplus.

3 master bedrooms met ensuite badkamer en directe toegang naar de private tuinzone

Verder beschikt dit villa-appartement over drie ruime slaapkamers met ensuite een privé badkamer.

Twee master bedrooms bevinden zich ter hoogte van de zijtuin en hebben van daaruit een directe toegang naar de prachtige oevers van de Leie.

De derde master bedroom is gelegen aan de Leie en heeft vanuit de slaapkamer een privaat inpandig terras van ca. 12 m² met uitzicht op de Leie en Latemse Meersen.

Duurzaam en energie-efficiënt

Exclusief wonen wordt in residentie 'Molenhuis' gecombineerd met een duurzame aanpak. Dit villa-appartement werd uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, een ventilatiesysteem type D en privé zonnepanelen op het gemeenschappelijk dak.

Dit appartement wordt verkocht exclusief ingerichte keuken. De verkoop geschiedt onder het stelsel van verkooprechten op de grond en btw op de constructiewaarde. Dit villa-appartement komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6% op het constructie-aandeel (akte < 31/12/24). Informeer naar de voorwaarden.

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
181 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Oppervlakte terras
47 m²

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
57
EPC-label
A

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Baarledorpstraat 93, 9031 Drongen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast