Appartement te koop in Gent met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
63
63
2
1
Omschrijving

Instapklaar appartement op toplocatie nabij het station in Gent!

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement op een toplocatie in Gent? Gelegen in de charmante Fredericqstraat, omgeven door prachtige interbellumwoningen, biedt dit bijzondere pand drie appartementen, waarvan de eerste verdieping nu te koop staat. Hier geniet u van een ideale ligging met alles wat u nodig heeft op wandelafstand: scholen, winkels, openbaar vervoer én het bruisende stadscentrum van Gent.
Indeling: Via een karaktervolle, authentieke eiken trap bereikt u de eerste verdieping. Een ruime inkomhal verwelkomt u en biedt toegang tot alle vertrekken, waaronder een apart toilet. De lichte en ruime living is voorzien van een gezellige erker die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Aansluitend bevindt zich de open, moderne keuken, volledig uitgerust met alle nodige toestellen en voldoende ruimte voor een gezellige eethoek.
Het appartement beschikt verder over twee royale, lichtrijke slaapkamers en een eigentijdse badkamer met een inloopdouche. De strakke, witte afwerking doorheen het gehele appartement zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.
Met een EPC-label B en een blanco elektriciteitsattest bent u verzekerd van een energiezuinig en conform verblijf. Bovendien beschikt het appartement over een ruime kelder en een uniek voordeel: geen syndicus- of algemene kosten, gezien het een kleinschalige residentie betreft.
Dankzij de uitstekende ligging en het instapklare karakter is dit appartement absoluut een bezoek waard!
Kortom, een ideale thuis voor wie houdt van comfort en een bruisende omgeving! Voor een bezoek of inlichtingen bel Dimitri 0468157122.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
4.754 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
63 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
63 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
193
EPC-label
B
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Paul Fredericqstraat 101 A, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast