Huis te koop in Gent met 4 slaapkamers

€ 1.275.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
296
162
4
1
Omschrijving

Uniqum en toplocatie - miljoenenkwartier. Karaktervolle en bijzonder energiezuinige (EPC 67) interbellum herenwoning met aangename stadstuin.

Uniqum en toplocatie - miljoenenkwartier. Karaktervolle en bijzonder energiezuinige (EPC 67) interbellum herenwoning met garage en aangename stadstuin.

Voor meer informatie, mail naar info@carloeggermont.be 

Dit unieke pand ligt in het zeer gegeerde buurt 'het miljoenenkwartier' op een boogscheut van het befaamde Paul-de smet Naeyerpark, werkelijk een toplocatie.

Het pand onderging recentelijk een grondige renovatie met opmerkelijk veel aandacht inzake energie, zoals het feit dat de woning verwarmd wordt via een warmtepomp, zonnepanelen aanwezig, isolatie, regenwaterput… en dit alles met respect voor de originele elementen van het pand. Dit pand is future-proof dankzij het een uitmuntende EPC-score A.

We betreden dit uitzonderlijk pand langs een bijzonder karaktervolle  en originele inkomhal die ons leidt naar de traphal die voorzien is van een op maat gemaakte vestiaire. Deze hal geeft ook toegang tot de praktische inpandige garage (plaats voor de wagen, fietsen, berging...). Aan de achterzijde van de woning vinden we een ruime en lichtrijke keuken en eetplaats met zicht op de tuin. Grote en hoge schuiframen die volledig opengeschoven kunnen worden, geven toegang tot een aangename stadstuin. Aanpalend aan de keuken vinden we een polyvalente ruimte met een dubbele hoogte die zorgt voor connectie met de leefruimte. Op het gelijkvloers vinden we nog een apart toilet.

Een tweede trap brengt ons naar de eerste verdieping waar we de leefruimte vinden met o.a. originele schouw, erker... Aan de andere zijde van de vide vinden we een praktische bureauruimte die afgesloten is via een glazen wand wat zorgt voor een lichtrijke en visuele connectie. Op dit niveau vinden we een uiterst praktische wasplaats die ook plaats biedt tot de technieken.

Op het tweede verdiep vinden we twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer voorzien van een dubbele wastafel en ruime inloopdouche. Op de hal vinden we een op maat gemaakte wand voorzien van dressingkasten.

Het bovenste verdiep geeft plaats aan een casco-polyvalente ruimte met een prachtig verzicht. Deze ruimte is voorzien van de nodige voorzieningen (leidingen...) die ook zorgen voor de mogelijkheid tot opdeling naar 2 extra slaapkamers.

Ruimtelijkheid, hoogwaardige afwerkingsgraad en bijzonder veel gevoel voor esthetiek maken van dit pand een buitenkans.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
7.870 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
296 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
162 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Dressing
Ja
Aantal badkamers
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
67
EPC-label
A
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Woeringenstraat 101, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast