Appartement te koop in Gent met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
139
139
3
2
Omschrijving

Uitzonderlijk appartement op unieke rustige locatie te Gent!

Gelegen in een rustige, residentiële wijk die bekend staat om haar familiale en veilige omgeving, ideaal voor mensen die de drukte van het stadscentrum willen vermijden zonder concessies te doen aan bereikbaarheid en comfort. Zo biedt dit hoogwaardig afgewerkte appartement niet alleen een moderne woonervaring, maar ook een uitzonderlijk uitzicht op het omringende groen.

De woning in het kort:
  • Rustige ligging nabij centrum Gent
  • 2 terrassen met uitzicht op groene omgeving
  • 3 royale slaapkamers

Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een warme parketvloer die zich elegant door het hele appartement uitstrekt. De ruime woonkamer, overspoeld met natuurlijk licht, kijkt uit op een schitterend groen landschap. Dit wordt nog verder versterkt door de twee terrassen, waar je op elk moment van de dag kunt genieten van de buitenlucht, of het nu gaat om een ontspannen ontbijt in de ochtendzon of een sfeervolle avond met vrienden.

De keuken is stijlvol en functioneel, perfect geïntegreerd in de leefruimte. Daarnaast beschikt het appartement over drie royale slaapkamers, ideaal voor een gezin of gasten, en twee luxe badkamers die garant staan voor ultiem comfort.

Bovendien biedt dit appartement veel extra opbergruimte, waaronder een handige berging in het appartement, een private kelderberging, en een gezamenlijke fietsenberging. Er is ook een eigen staanplaats.
(Staanplaats verplicht aan te kopen voor 30.000 euro.)

Dit appartement is meer dan een woonruimte. Het is een plek waar je kunt genieten van moderne elegantie, ultiem comfort, en twee terrassen die je laten wegdromen in een serene, groene omgeving.
Ontdek het zelf en laat je verrassen door de perfecte balans tussen stadse luxe en praktische voorzieningen.

Op zoek naar een appartement in een van de rustigste groene buurten van de stad? De omgeving biedt een perfecte balans tussen stadse voorzieningen en rust, ideaal voor wie graag in een serene omgeving woont maar toch dicht bij het bruisende stadsleven wil zijn. Deze buurt staat bekend om haar groene karakter en rustige sfeer, met veel bomen en parken in de buurt. Perfect voor wandelaars, fietsers of mensen die van een rustige omgeving houden. Hoewel de buurt rustig is, is het centrum van Gent snel te bereiken. De nabijgelegen belangrijke verkeersaders en openbaar vervoeropties zorgen ervoor dat je gemakkelijk naar het stadscentrum of andere delen van de stad kunt reizen. In de buurt vind je diverse supermarkten, lokale winkels en horeca. Alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven is op korte afstand te vinden. Voor gezinnen zijn er scholen en sportfaciliteiten in de buurt. Ook het nabijgelegen natuurgebied biedt ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kortom, wonen in de Lilly Boeykensstraat 5 betekent genieten van een rustige, groene woonomgeving met alle voorzieningen en de stad Gent binnen handbereik.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.540 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
139 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
139 m²
Meest recente bestemming terrein
Parkgebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
111
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240912-0003369730-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Lily Boeykensstraat 5 303, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast