Appartement te koop in Gent met 2 slaapkamers

84
2
1
Omschrijving

Stijlvol en luxueus 2 slaapkamerappartement in Gent.

Bent u op zoek naar stijl en luxe, gelegen in een van de meest begeerde wijken van Gent? Dan biedt dit sublieme  2 slaapkamerappartement de combinatie van modern comfort en tijdloze elegantie. 

Ligging
Dit stijlvol appartement is gelegen in een straat in een rustige, maar goed bereikbare wijk van Gent, met een scala aan voorzieningen binnen handbereik zoals winkels, supermarkten, scholen, en sportfaciliteiten. In de buurt zijn verschillende parken en groene zones te vinden, waar je kan ontspannen en genieten van de natuur. Het appartement ligt ook in nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke invalswegen, ideaal voor wie in de stad werkt als voor wie regelmatig reist.

Indeling
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en sfeervolle woonkamer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de hoogwaardige parketvloer en verfijnde afwerking een gevoel van luxe uitstralen. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche. De dubbele wastafel en hoogwaardige afwerkingen die zorgen  voor comfort en dat tikkeltje meer. De moderne, volledig uitgeruste keuken is een droom voor elke liefhebber van koken. Uitgerust met inbouwapparatuur, stijlvolle werkbladen en voldoende opbergruimte, straalt deze keuken pure klasse uit. 
Dit appartement beschikt over maar liefst 2 terrassen (waarvan 1 met buitenberging), waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of ontspannen na een lange dag, met een prachtig uitzicht op de tuin. 

Tevens voldoet dit pareltje aan de energetische normen door het laag energiepeil (label A). Energiezuinig = goed voor het milieu = goed voor een lage energierekening! 

Interesse om dit droomappartement van dichtbij te bekijken? Neem vandaag nog contact met me op voor een privébezichtiging. Bel Krista 0470 70 72 26.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Onroerende voorheffing
957 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
14,2 m²; 8 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
50
Unieke code EPC
44021-G-OMV_2020044944/EP17634/A001/D01/SD011
Vervaldatum EPC
05-01-2033

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Filips van Marnixstraat 9 201, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast