Huis te koop in Gent met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
150
3
1
Omschrijving

Uniek gerenoveerde woning in De Muide

Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning en laat je verrassen door de zorgvuldige aandacht voor elk detail. Op het gelijkvloers zijn alle leidingen en technieken volledig vernieuwd, terwijl de achterbouw is heropgebouwd met een moderne keuken die door een grote raampartij naadloos overgaat in de gezellige stadstuin. Het huis beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken, een berging en een extra toilet op de begane grond.

De eerste verdieping herbergt een ruime slaapkamer en een moderne badkamer, uitgerust met een design wastafelmeubel, spiegel, verlichting en een inloopdouche. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, met toegang tot de zolder.

Het gezellige terras buiten is volledig opgeknapt, en ook de buitengevels zijn volledig geschilderd. Momenteel is de tuinaanleg nog aan de gang. Het dak is gerenoveerd volgens de huidige normen, inclusief een dakraam, en alle binnenmuren zijn geïsoleerd en geschilderd. Authentieke elementen, zoals trappen en balken, zijn behouden gebleven. De originele houten vloeren zijn opgeknapt en voorzien van sisalbekleding. De badkamer straalt luxe uit met kurkvloeren en modern sanitair, terwijl de vloertegels op de begane grond een warme sfeer creëren in combinatie met de bestaande houtelementen.

Deze woning is een perfecte mix van charme en modern comfort, klaar om zijn nieuwe eigenaar te verwelkomen. En het beste van alles: deze woning is volledig instapklaar!

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
150 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
30 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
123
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.306.294

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Haanstraat 44, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast