Huis te koop in Gent met 5 slaapkamers

EPC-label CEPCC
444
153
5
2
Omschrijving

Centrum Gent – Prachtige, ruime herenwoning met neoclassicistische invloeden en stadstuin

Centrum Gent – Prachtige, ruime herenwoning met neoclassicistische invloeden en stadstuin

Voor meer informatie: mail naar info@carloeggermont.be

Deze statige herenwoning uit 1828, met haar karaktervolle gevel, biedt maar liefst 444 m² aan bewoonbare oppervlakte, verspreid over bijzonder karaktervolle en spatieuze ruimtes met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen in het hart van de stad, geniet u van een aangename, privatieve buitenruimte.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een royale inkomhal die leidt naar de indrukwekkende trappenhal. Op de begane grond bevindt zich een aparte ruimte, ideaal voor bijvoorbeeld een bibliotheek/bureau, gevolgd door een dubbele polyvalente ruimte voorzien van hoge plafondsplanken vloeren, originele deuren, marmeren schouwmantels, lambriseringen en molures.

Dit verdiep biedt de mogelijkheid tot de combinatie woon/werk, wat fiscaal interessant kan zijn. Daarnaast vindt u een gastentoilet, de toegang tot de kelder en de charmante stadstuin.

In de kelder, bereikbaar via een vaste trap, vinden we een wasplaats, een verwarmingsruimte en een extra polyvalente ruimte.

Op de eerste verdieping treft u wederom een dubbele ruimte, die net zoals het gelijkvloers uitmuntende authentieke elementen bevat en perfect in te richten is als eetkamer en zitkamer. De aparte, volledig uitgeruste keuken biedt alle nodige comfort. Een tweede toilet bevindt zich op de overloop.

Een verdieping hoger, is er plaats voor drie ruime slaapkamers en een badkamer. De volledig ingerichte zolderverdieping beschikt over een tweede badkamer, ideaal als extra slaap- of hobbyruimte.

Deze royale herenwoning combineert authentieke elementen met hedendaags comfort, waaronder zonnepanelen en een zonneboiler zorgen voor energie-efficiëntie.

Kortom, een uniek aanbod voor wie zoekt naar een herenhuis dat zijn naam waard is, gelegen op een toplocatie in het centrum van Gent.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
5.850 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
444 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
153 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
4

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
256
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.327.395

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
Locatie
Sint-Jacobsnieuwstraat 117, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast