Huis te koop in Gent met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
145
125
3
1
Omschrijving

Instapklare en energiezuinige woning met 3 slaapkamers en aangename tuin, gelegen in een opkomende buurt aan de Muide.

Instapklare en energiezuinige woning met 3 slaapkamers en aangename tuin, gelegen in een opkomende buurt aan de Muide.

Voor meer informatie, mail naar info@carloeggermont.be

Deze aangename woning bevindt zich in een kindvriendelijke straat in de nabijheid van het ‘Kapitein Zeppospark’, de ‘Wondelgemse meersen’ en op fietsafstand van het centrum van Gent.

De woning heeft reeds een goede energiescore (B-score – 133) dankzij o.a. goede isolatie… Mits het plaatsen van zonnepanelen voldoet de woning aan de verwachtte doelstellingen van 2050, namelijk een A-score.

Bijzonder aan deze woning is dat het mogelijks deel kan uitmaken van een geothermieproject die Stad Gent zal voorzien waar de woonst deel kan uitmaken van het warmtenet.

We betreden deze lichtrijke woning langs de inkomhal met vestiaire en toegang tot de kelder. Lichtrijk dankzij het feit dat men doorzicht kan hebben tot in de tuin.
Aan de voorzijde van de woning vinden we vinden we gezellige, dubbele ruimte die plaatsgeeft aan de leefruimte aan de voorzijde en eetplaats aan de achterzijde met toegang tot de tuin. In de uitbouw hebben we een goed ingerichte keuken met ontbijthoek die ook toegang biedt tot de stadstuin.

Op het bordes vinden we een kwalitatieve badkamer voorzien van wastafel, toilet en bad/douche. Hier is ook plaats voorzien voor wasmachine en droogkast.

De eerste twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en de derde slaapkamer is ingericht bevindt zich op de tweede verdieping.

Een bijzondere troef aan de ligging en de tuin is dat men geen last heeft van vis-à-vis aan de achterzijde en de mogelijkheid bestaat om achterpoortje te creëren voor bv. toegang met de fiets.

Een perfecte match voor wie op zoek is naar een instapklare woning met 3 slaapkamers, tuin en bijzonder veel potentieel om te evolueren inzake de voorzieningen rond energetisch wonen.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.800 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
145 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
125 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
133
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.306.531

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Dukkeldamstraat 21, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast