Appartement te koop in Gent met 3 slaapkamers

127
3
2
Omschrijving

Appartement met 3 slaapkamers, 2 terrassen en tuin in groen woonpark in Gent - 6% BTW mogelijk

Dit nieuwbouw appartement maakt deel uit van de succesvolle ontwikkeling LUX, een groen woonpark in de zuidrand van de stad. Een ligging die het beste van beide werelden combineert: de rust van de natuur, de nabijheid van het stadsleven en de vlotte ontsluiting naar de E40, E17, R4 en R40. Op slechts een steenworp van de Schelde kunt u genieten van wandelingen langs het water en de prachtige natuur. Langs het water is het heerlijk fietsen naar het historische centrum, het UZ Gent en het station Gent-Sint-Pieters, allen op minder dan 10 minuten fietsen. 

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en biedt twee terrassen en een tuin van 57 m². De bewoonbare oppervlakte van liefst 127 m² is ingedeeld als volgt: via de ruime inkom met gastentoilet bereikt u de lichtrijke leefruimte voorzien van een zit- en eethoek, de open keuken en een praktische berging. Via de keuken loopt men door naar de achtertuin die voorzien is van een aangelegd terras en een achterpoortje vlak aan de fietsenberging. Verder beschikt dit appartement over drie volwaardige slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een en suite douchekamer. In de nachthal vindt u verder een tweede afzonderlijke toilet en een tweede badkamer voorzien van een dubbele wastafel en ligbad. Het tweede terras met zuidelijke oriëntatie is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en biedt zicht op het groene woonpark. 

Verder werd het woonpark voorzien van boven- en ondergrondse fietsenstallingen en zijn er ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen beschikbaar.  

Het appartement is uitgerust met vloerverwarming voor een optimaal ruimtegebruik en is volledig afgewerkt, inclusief de schilderwerken. 

BELANGRIJK: tot het einde van dit jaar kan dit afgewerkt appartement worden gekocht aan het verlaagde btw-tarief van slechts 6%, mits u aan de voorwaarden voldoet. Contacteer ons voor meer informatie.
leticia@landbergh.be of bel 09 225 25 24. 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
4 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
127 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

E-peil
35
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Foreestelaan 60 0005, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast