Huis te koop in Gent met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
182
3
2
Omschrijving

Recent gerenoveerde woning (2020) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en dakterras, rustig gelegen in de omgeving van het historische begijnhof Sint-Elisabeth.

Recent gerenoveerde woning (2020) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en dakterras, rustig gelegen in de omgeving van het historische begijnhof Sint-Elisabeth.

Voor meer informatie, mail naar info@carloeggermont.be

Deze rustige straat bevindt zich op wandelafstand van het bruisende stadsleven en ligt in het verlengde van de Burgstraat.

Beneden is de woning voorzien van een eerste ruimte die kan benut worden als woonkamer met afzonderlijke slaapkamer en badkamer voorzien van lavabo, douche, toilet en aansluiting voor wasmachine. 

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime en lichte leefruimte, inclusief een gezellig zitgedeelte, een eetplaats en een open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort en biedt directe toegang tot een aangenaam dakterras.

Het tweede verdiep bestaat uit een ruime slaapkamer en een badkamer met dubbele lavabo, douche en bad. Op de nachthal is er eveneens een apart toilet. 

De zolderverdieping is ingericht en bereikbaar met een vaste trap. Deze ruimte is polyvalent en doet vandaag dienst als slaapkamer. 

De woning werd recent gerenoveerd, is voorzien van zonnepanelen en biedt een flexibele indeling met meerdere slaapkamers en badkamers. Perfect voor gezinnen, young professionals of als investering.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
182 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Oriëntatie tuin
Noord

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
131
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.746.553

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Begijnengracht 52, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast