Huis te koop in Gent met 5 slaapkamers

EPC-label CEPCC
254
140
5
2
Omschrijving

Prachtige woning nabij het Zuidpark en op wandelafstand van het historisch centrum van Gent.

Nabij het Zuidpark en op wandelafstand van het historisch centrum van Gent bevindt zich deze schitterende woning.

De locatie is ideaal, met uitstekende verbindingen naar de op- en afritten van de E17, E40 en de R4. Daarnaast zijn alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen in de directe nabijheid.

Deze woning is een droomplek voor wie op zoek is naar een rustige, groene omgeving in het levendige Gent.

Gebouwd in 1937 en in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, combineert deze woning historische charme met modern comfort. Bij binnenkomst vallen de grote raampartijen en hoge plafonds direct op, wat een gevoel van ruimte en licht creëert. Met vijf ruime slaapkamers en een zuidgerichte buitenruimte biedt deze woning volop ruimte en comfort.

De indeling van de woning is als volgt: een royale, open inkomhal verleent toegang tot de woonruimte aan de voorzijde en de volledig nieuwe keuken (2023) met aansluitende eetruimte aan de achterzijde. Vanuit de eetruimte heeft men toegang tot de zonnige stadstuin.

Op de tussenverdieping bevindt zich een ruime badkamer, uitgerust met een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Achter de badkamer is een handige berging en wasruimte gesitueerd.

De eerste en tweede verdieping bevinden zich elk twee lichtrijke slaapkamers met prachtige houten vloeren. Op de derde verdieping vindt men een vijfde slaapkamer, een tweede badkamer met douche en toilet, en een mezzanine die kan dienen als extra kamer.

De woning beschikt tevens over een ruime, droge kelder. Enkele van de vele troeven van deze woning zijn de conforme elektriciteit, de fraaie ruimtes met hoge plafonds, de gunstige EPC-waarde, de zonnige stadstuin en de uitmuntende ligging. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, met de optie tot het huren van een extra ondergrondse staanplaats.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning of wenst u meer informatie? Neem dan contact op voor een persoonlijke afspraak via ovl@save-invest.be of 09 230 30 71.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
254 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
140 m²
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Breedte straatkant
5,1 m

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadsrand
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
20 m

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Oppervlakte slaapkamers
23 m²; 14 m²; 13 m²; 23 m²; 20 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
247
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.306.663

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Bodemattest
Ja
Locatie
Vijfwindgatenstraat 15, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast