Commercieel te koop in Roeselare

€ 91.000
EPC-label EEPCE
50
Omschrijving

Roeselare-stadskern. Ontdek deze onderhouden kantoorruimte van 54m2, strategisch gelegen aan een van de meest prominente invalswegen van de stad.

Roeselare-stadskern. Ontdek deze onderhouden kantoorruimte, strategisch gelegen aan een van de meest prominente invalswegen van de stad.

Gedateerd rond 1935, en recenter vernieuwd, straalt het pand een onmiskenbare authenticiteit uit, met een voorgevel die vraagt om nog meer grandeur.

Dit instapklaar kantoor van 54 m², momenteel verhuurd, biedt een aparte ingang aan de linkerzijde en bevindt zich in een uitstekende staat. Het beschikt over twee afzonderlijke kantoorruimtes, een compacte keuken, een toilet en een berging, alles op de begane grond. Het is goed onderhouden en voorzien van aparte nutsvoorzieningen, verwarming op gas en een elektrische installatie die voldoet aan de geldende normen.

Momenteel verhuurd.

Met een vergunning voor zowel winkel- als kantoorruimte, geniet dit pand van een uitstekende zichtbaarheid, wat het een ideale locatie maakt voor jouw onderneming.

Dit pand heeft EPC-label E en is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. 

Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning of investeringspand. T. 051 62 40 40 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.820 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Nieuw gebouw
Nee

Terrein

Perceeloppervlakte
50 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-label
E
Unieke code EPC
20210529-0002422045-KNR-1
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Meensesteenweg 122, 8800 Roeselare
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden