Appartement te koop in Roeselare met 3 slaapkamers

123
3
1
Omschrijving

Exclusieve penthouse van 135m² met drie slaapkamers

Ontdek dit energiezuinig penthouse-appartement en profiteer van 100% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Dankzij geothermische verwarming in combinatie van zonnepanelen geniet je van dit bijkomend voordeel.
Deze luxueuze 3-slaapkamer penthouse beslaat de volledige bovenste verdieping en omringt je met terrassen van in totaal 60m². Van 's ochtends tot 's avonds geniet je van zon, rust en privacy. Gelegen in een groene, residentiële buurt, maar toch op een steenworp van het centrum van Roeselare. De grote raampartijen brengen de zon via de 3 gevels de hele dag binnen in de leefruimte met open geïnstalleerde keuken. Drie slaapkamers en een ruime badkamer maken dit appartement compleet. Voeg hier een ondergrondse garagebox aan toe (tegen meerprijs) en ervaar het ultieme niveau van luxe en comfort.

Ontdek Het Vijverzicht: rustig wonen aan een natuurvijver, op loopafstand van het levendige centrum van Roeselare. Acasa realiseert een duurzame, moderne woonresidentie met doorzon- en hoekappartementen (1, 2 of 3 slaapkamers), ideaal voor gezinnen, koppels of alleenwonenden. Ondergrondse parking en berging beschikbaar, fietsenstalling op het gelijkvloers. Vlotte parkeermogelijkheden voor bezoekers. Elk appartement voldoet aan E-peil 20, voor duurzaam wonen. Ontdek het perfecte evenwicht tussen rust en stadsleven in Het Vijverzicht.

Interieurbeelden zijn indicatief. EPB-dossier in opmaak (maximaal E-peil E20).

Financieel

Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
123,19 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
School nabij
Ja
Winkels nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Toilet
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
30

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Wolstraat 7, 8800 Roeselare
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast