Huis te koop in Roeselare met 4 slaapkamers

EPC-label AEPCA
179
694
4
1
Omschrijving

Energiezuinige, hoogwaardige nieuwbouwwoning (E-peil 10) nabij het centrum van Roeselare

Deze moderne vrijstaande woning is ideaal gelegen binnen de ring, op slechts enkele minuten van het centrum van Roeselare. Scholen, openbaar vervoer, winkels en belangrijke invalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:

Bij binnenkomst betreedt u de inkomhal met een gastentoilet. Via een stalen maatwerkdeur komt u in de ruime en lichte leefruimte met een open keuken voorzien van een Dekton werkblad. Deze leefruimte geniet van veel lichtinval en wordt verwarmd via vloerverwarming met een lucht-water warmtepomp. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische berging met toegang tot de carport.

De bovenverdieping, bereikbaar via een eiken trap, herbergt vier ruime slaapkamers met Parky-vloeren en energiezuinige ventiloconvectoren die ook passieve koeling bieden. Daarnaast is er een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo, een vrijstaand ligbad en een inloopdouche met Zucchetti-kranen.

De tuin is volledig omheind en voorzien van grasmatten en een haag rondom. Het ruime terras is aangelegd met gepolierde beton.

De woning is volledig geschilderd, voorzien van verlichting en uitgerust met blokdeuren. Dankzij de zonnepanelen (4.730 Wp) heeft de woning een E-peil van 10, wat een vrijstelling van de onroerende voorheffing voor de eerste vijf jaar betekent.

Vraagprijs:

De vraagprijs is exclusief BTW.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
178,6 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
694 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
14,5 m²; 11,5 m²; 13 m²; 12,6 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-label
A
Unieke code EPC
in aanvraag
Centrale verwarming
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Varendijkhof 27, 8800 Roeselare
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast