Appartement te koop in Oostduinkerke met 1 slaapkamer

EPC-label AEPCA
67
67
1
1
Omschrijving

Luxueus assistentie-appartement met topfaciliteiten te koop: groot terras, zwembad en sauna, zicht op groen, klassevolle brasserie  (zorg op maat!)

In het hartje van het rustige Oostduinkerke, op een steenworp afstand van het centrum, bevindt zich dit prachtig assistentie appartement, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, een grote woonkamer en een volledig uitgeruste moderne keuken. De afwerking is van topkwaliteit, met een prachtig parket dat de hele woning een warme en luxueuze uitstraling geeft. Daarnaast geniet u van een ruim privéterras met zicht op de groene binnentuin, waar u in alle rust kunt ontspannen.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal : immo_jo_sold_by_jo
Vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

Het appartement is zo ontworpen dat elke ruimte optimaal benut wordt. De grote woonkamer biedt veel lichtinval en is verbonden met de open keuken, die voorzien is van alle nodige moderne apparatuur. De ruime slaapkamer garandeert een goede nachtrust, terwijl de badkamer is uitgerust met een inloopdouche en hedendaagse voorzieningen. Het terras biedt een mooie uitbreiding van de leefruimte, ideaal om buiten te genieten van uw koffie of een goed boek.

Het appartement en de residentie blinken uit door de uitgebreide wellnessfaciliteiten die beschikbaar zijn voor de bewoners. U kunt zich volledig ontspannen in het verwarmde zwembad, de hammam, de sauna of het stoombad. Daarnaast zijn er gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar u kunt lezen of een praatje kunt maken. Voor wie actief wil blijven, is er ook een moderne fitnessruimte voorzien. Dit maakt deze assistentiewoning niet alleen comfortabel, maar ook een plek voor welzijn en ontspanning.

Bij Merida wordt uw zelfstandigheid gerespecteerd, maar hulp is altijd binnen handbereik. U behoudt uw autonomie, maar kunt rekenen op zorg op maat wanneer u die zou nodig hebben (nu of in de toekomst). Of het nu gaat om medische ondersteuning of dagelijkse vragen, er is altijd iemand beschikbaar om u te helpen. Dit geeft u de zekerheid dat u in alle rust kunt genieten van uw woonervaring, zonder u zorgen te hoeven maken over onverwachte situaties.

Naast het appartement en de uitgebreide faciliteiten, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van residentie Beukenhof, de gezellige Brasserie Beukenhof. Hier wordt dagelijks een smaakvol menu aangeboden, perfect voor wie geen zin heeft om te koken, maar toch van een verfijnde maaltijd wil genieten. Of u nu kiest voor een dagschotel of een à la carte gerecht, u kunt altijd rekenen op een vriendelijke service en kwalitatieve gerechten.

Bent u op zoek naar een comfortabele en luxueuze assistentiewoning voor uzelf of uw ouders, met unieke wellnessfaciliteiten en zorg op maat? Of zoekt u een interessante investering zonder onroerende voorheffing?

Aarzel niet en plan zo snel mogelijk uw bezoek in via jo@jo.immo of bel 059/300.800
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.358 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
67 m²
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja

Energie

EPC-label
A
Unieke code EPC
38014-G-2015-442/EP16983/A001/D01SD077
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
A. Boudrystraat 10 2.16, 8670 Oostduinkerke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast