Appartement te koop in Kortrijk

EPC-label DEPCD
148
Omschrijving

PREPARATION MEETS OPPORTUNITY

Dit 19de -eeuwse gebouw bevindt zich op een steenworp van centrum Kortrijk. Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft tot op heden gediend als creatieve basis voor architecturale meesterwerken. Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal die naadloos overgaat in een veelzijdige ruimte, ideaal als leefruimte. Dankzij de grote raampartijen geniet u van een overvloed aan natuurlijk lichtinval. Donkere accentkleuren vormen de leidraad doorheen het gehele appartement. Zo is de leefruimte aangekleed met donkergrijze tapis plain.

In de keuken zijn authentieke elementen bewaard gebleven, zoals de wandtegels tot op borsthoogte, de kastenwand en de vloer. Er is een nieuwe keuken geïnstalleerd met gootsteen en opbergruimte, vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras.

Vervolgens zijn er quasi twee even grote ruimtes die gebruikt kunnen worden als slaapkamer. De eerste kamer biedt talloze mogelijkheden en kan met wat liefde volledig naar eigen smaak ingericht worden. De tweede ruimte is aangekleed met identieke tapis plain als in de leefruimte en wordt door de huidige huurders gebruikt als vergaderruimte. Daarnaast is er een gastentoilet en een berging die omgebouwd kan worden tot badkamer. In de berging bevindt zich momenteel een tweede toilet.

Dit appartement biedt talloze mogelijkheden en kan volledig naar eigen believen ingericht worden. Met wat werk kunt u deze ruimte omtoveren tot een unieke en persoonlijke thuis.

Bezoek? 0499 618 354 of leopold@dekeyser.immo - 0471 574 316 of marie@dekeyser.immo
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Kadastraal inkomen
974 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
148 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
337
EPC-label
D
Unieke code EPC
20240619-003287979-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
Locatie
Minister Tacklaan 87 21, 8500 Kortrijk
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast