Huis te koop in Middelkerke met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
140
308
3
Omschrijving

Recente ruime HOB (2019) met zonnige buitenruimte, uitpandige garage en 2 parkeerplaatsen in topverkaveling te Middelkerke

Welkom bij deze buitengewone kans om te wonen in een instapklare en energiezuinige woning met bouwjaar 2019, gelegen in een topverkaveling in Middelkerke met 3 slaapkamers, meer dan genoeg parkeerplaats en een mooi perceel. Deze woning is een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit, en biedt alles wat u nodig heeft voor een moderne levensstijl.

De woning, met een gunstig EPC (bijna A), is ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie, waardoor u niet alleen het milieu helpt, maar ook uw energierekening verlaagt, mede door de aanwezige zonnepanelen.

De woning beschikt over 3 comfortabele slaapkamers en een badkamer met bad én douche en een dubbele wastafel. Er is een apart toilet beneden en boven. Daarnaast is er ook een zeer ruime zolder voor stockage.

Op het gelijkvloers vindt u een uitpandige garage en 2 parkeerplaatsen en een toegang naar de tuin langs de zijkant en achterkant.

De zongerichte tuin zorgt ervoor dat u kunt genieten van de zon gedurende de hele dag, ideaal voor een heerlijke barbecue. De leefruimtes zijn allemaal ruim en naast de keuken is er nog een aparte (was)berging voorzien.

De ligging van deze woning is werkelijk fantastisch, met het bruisende centrum van Middelkerke en de winkels op slechts een steenworp afstand. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, van winkels en restaurants tot recreatieve voorzieningen en prachtige stranden.

Kortom, deze woning biedt u de perfecte combinatie van comfort, stijl en locatie.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis in Middelkerke te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging via inti@immofrancois.be of 0499 74 89 74.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
140 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
308 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
106
EPC-label
B
Unieke code EPC
35011-G-2015_363/EP09368/A052/D01/SD001

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Ter Yde 25, 8430 Middelkerke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast