Appartement te koop in Middelkerke

EPC-label DEPCD
37
1
Omschrijving

Instapklare studio met zijdelings zeezicht en kelder in Residentie AMAZONE, Middelkerke

Ben je op zoek naar een gezellige, instapklare studio op een toplocatie? Zoek niet verder! Deze charmante studio, gelegen in de A. Ponchonstraat 8 te Middelkerke, in de geliefde Residentie AMAZONE, biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf aan zee.

De studio bevindt zich op een steenworp afstand van het strand en biedt een prachtig zijdelings zeezicht. Stel je voor: je eigen plekje waar je elke dag kunt genieten van de frisse zeelucht en het rustgevende geluid van de golven.

Deze instapklare studio is smaakvol ingericht en perfect onderhouden, zodat je er zonder zorgen kunt intrekken. De lichtrijke leefruimte is slim ingedeeld en biedt voldoende ruimte voor ontspanning. De open keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen, zodat je meteen aan de slag kunt om heerlijke gerechten te bereiden.

Bovendien beschikt deze studio over een ruime kelder, ideaal voor extra opslag of om je strandspullen netjes op te bergen. Residentie AMAZONE is gelegen op een ideale locatie in Middelkerke, met winkels, restaurants en openbaar vervoer allemaal binnen handbereik.

Kortom, een perfecte investering als tweede verblijf, vakantieverblijf of om te verhuren. Mis deze unieke kans niet en maak van deze studio jouw nieuwe thuis aan de Belgische kust!

Interesse? Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en laat je verrassen door de charme van deze studio met zijdelings zeezicht in Residentie AMAZONE.

Financieel

Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Studio
Bewoonbare oppervlakte
37 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte perceel
5 m
Diepte perceel
6 m

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal badkamers
1
Keuken
Ja
Oppervlakte keuken
5 m²

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
323
EPC-label
D
Unieke code EPC
20220504-0002596316-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Alexandre Ponchonstraat 8, 8430 Middelkerke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast