Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

AEPCA
98
103
2
1
Omschrijving

Modern afgewerkt en ruim 2 slaapkamer appartement met hoge plafonds, doorzon effect, extreem gunstig EPC op een toplocatie te Oostende

Dit luxueus afgewerkt en ruim appartement te koop in de Spoorwegstraat te Oostende  bevindt zich op een steenworp afstand van het station en het stadscentrum. Deze uitstekende locatie biedt niet alleen de perfecte verbinding naar het station maar ook tot het strand, winkels, scholen en het nabijgelegen groene Maria-Hendrikapark of ook ‘t bosje. Het is de ideale plek voor wie houdt van een centrale ligging, zonder in te boeten aan rust en comfort.

Vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

Opvallend aan dit appartement is het groot ruimtelijk gevoel in de leefruimte en dit komt mede door de grote raampartijen de hoge plafonds en het doorzon effect. De leefgedeelten werden L-vormig ingedeeld en de keuken en woonkamer werden op elegante wijze met elkaar verbonden. Hierdoor voelt het appartement aan als een moderne loft. De volledig uitgeruste keuken, met een stijlvol kookeiland, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst praktisch en ruim.


Aanpalend bij de keuken heb je dan nog een leuk terras waar u rustig kunt ontbijten, lunchen of dineren of een boekje lezen.

De twee volwaardige slaapkamers zijn even royaal en baden in het licht, net als de frisse badkamer, die voorzien is van bad met douchefunctie. Beide ruimtes stralen comfort uit en zijn perfect afgestemd op het hedendaags wooncomfort.

Tot slot is de afwerking van dit penthouse van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De materialen die zijn gebruikt zijn duurzaam en stijlvol, met een moderne uitstraling. Met een gunstig EPC is dit appartement bovendien energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energiefactuur. Kortom, een modern futureproof en instapklaar appartement dat uitblinkt in zowel afwerking als comfort.

Aarzel niet en plan zo snel mogelijk uw bezoek in via jo@jo.immo of bel 059 300 800
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2.709 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
103 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
77
EPC-label
A
Unieke code EPC
20230509-0002887188-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Spoorwegstraat 33 0101, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast