Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

BEPCB
85
97
2
1
Omschrijving

Recent gerenoveerd (2014) appartement met 2 slpk te Oostende

Dit recent gerenoveerde (2014) appartement, gelegen op de tweede verdieping van de charmante residentie "Edelweiss", straalt modern comfort en verfijning uit. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de lichtrijke en gezellige leef- en eetruimte, voorzien van een stijlvolle open keuken. De open indeling zorgt voor een ruimtelijk gevoel en creëert een ideale omgeving voor zowel ontspanning als etentjes met vrienden of familie.

Aansluitend vind je een handige, aparte berging, uitgerust met ingemaakte kasten en aansluitingen voor zowel wasmachine als droogkast, waardoor opbergruimte en functionaliteit perfect gecombineerd worden. Het apart toilet en de moderne badkamer zijn afgewerkt met oog voor detail; de badkamer beschikt over een inloopdouche, ingemaakte kasten en een stijlvol enkel lavabomeubel.

Het appartement biedt twee ruime slaapkamers, elk met voldoende natuurlijke lichtinval, en een groot terras van maar liefst 16 meter breed dat over de volledige breedte van het appartement loopt. Dit terras biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Tijdens de grondige renovatie is werkelijk alles vernieuwd: leidingen, vloeren, keuken, elektriciteit en er werd extra isolatie aangebracht. Het hele appartement is voorzien van prachtig parket (behalve in de keuken, badkamer en toilet), en bovendien geniet je van het comfort van vloerverwarming in elke ruimte.

Extra voordelen van dit instapklare appartement zijn de ruime privatieve berging op het gelijkvloers, die inbegrepen is in de prijs, en de mogelijkheid om een garagebox in het gebouw aan te kopen.

Kortom, dit appartement biedt een combinatie van hoogwaardige afwerking, modern comfort en een uitstekende ligging. Perfect voor wie op zoek is naar een instapklare woonst met alles erop en eraan!

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
97 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
8 m²; 16 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
102
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240926-0003387889-RES-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Torhoutsesteenweg 453, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast