Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
105
120
2
1
Omschrijving

Modern appartement op de Visserskaai te Oostende: adembenemende zichten en afwerking, groot terras, EPC LABEL A (75), 2 ruime kamers (eigen bewoning of investering)

Dit volledig instapklare appartement bevindt zich op een toplocatie aan de Visserskaai, vlak bij het levendige Vissersplein, het strand, de winkelstraten en op wandelafstand station van Oostende. Het appartement biedt adembenemende zichten op de havengeul, de Oosteroever en de duinen. Het werd recent volledig gerenoveerd en straalt een moderne, frisse uitstraling uit. Met veel ingemaakte kasten is er bovendien volop bergruimte, wat de praktische indeling versterkt. Het ruime terras zorgt ervoor dat u van deze unieke omgeving volop kunt genieten.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal : immo_jo_sold_by_jo
Vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

De woonkamer, met een oppervlakte van maar liefst 40 m², vormt samen met de op maat gemaakte keuken een stijlvol en ruim geheel. De keuken werd op maat gemaakt en is een echte eyecatcher ze is uitgerust met moderne toestellen en beschikt over een handig eiland waar u ook perfect aan kunt dineren. Daarnaast is er een aparte, praktische berging die voldoende plaats biedt voor al uw benodigdheden.

Het grote terras is een absolute troef. Met genoeg ruimte om buiten te dineren en te ontspannen, biedt het de ideale plek om te genieten van uw welverdiende  rust na een lange wandeling in de omringde unieke kustomgeving.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide voorzien van ingemaakte kasten, wat zorgt voor extra opbergruimte en een opgeruimde uitstraling. De nachthal is tevens uitgerust met handige inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer met een douchecel. En dan is er nog de vintage hoofdbadkamer met bad en douchefunctie. En natuurlijk is er ook nog een apart gastentoilet. Deze indeling maakt het appartement ideaal voor zowel een gezin als gasten.

Tot slot beschikt het appartement over een gunstig EPC-label, wat zorgt voor lage energiekosten. De combinatie van prachtige zichten op de Oosteroever, de havengeul en de duinen, samen met de hoogwaardige renovatie en uitstekende ligging, maken dit appartement tot een unieke kans voor wie op zoek is naar stijlvol wonen aan de kust. Ook als tweede verblijf of voor vakantieverhuur is dit appartement een absolute BINGO!

Aarzel niet en plan zo snel mogelijk uw bezoek in via jo@jo.immo of bel 059/300 800
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.667 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
120 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
75
EPC-label
A
Unieke code EPC
20221007-0002691278-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Vissersplein 2 0101, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast