Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

67
94
2
1
Omschrijving

Instapklaar 2-slpkr appartement: met terras, gunstig epc, centraal gelegen in een kleinschalige residentie (optioneel dubbele garage te koop)

Dit instapklaar en gezellig 2 slaapkamerappartement met koer is gelegen in de Leffingestraat 156, midden in het bruisende Oostende. Hier woon je op wandelafstand van winkels, scholen openbaar vervoer, meerdere stadsparken en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Door de gunstige prijs betaalt u hier amper nog registratierechten.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
Of vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

Een van de grote troeven is de charmante koer, waar je heerlijk buiten kunt eten of genieten van de frisse lucht. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een ruime dubbele garage aan te kopen, ideaal voor wie extra opbergruimte of een veilige plek voor de auto zoekt.

Bij binnenkomst word je meteen verrast door de aangename indeling van het appartement. De ruime leefruimte en slaapkamers baden in het licht, dankzij de grote ramen die zorgen voor een optimaal natuurlijk lichtinval. De instapklare keuken en badkamer maken dit appartement zowel interessant voor eigen bewoning of als tweede verblijf en bieden een moderne uitstraling in een sfeervol geheel.

Door het gunstig EPC, de gunstige prijs en het feit dat het appartement deel uitmaakt van een kleinschalige residentie. Dit zorgt niet alleen voor een rustige omgeving, maar ook voor lage gemeenschappelijke kosten, wat een extra voordeel is en het interessant maakt

De mogelijkheid om een dubbele garage aan te kopen is een enorme meerwaarde, maar het is geen verplichting. Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte of enkel een betaalbaar en instapklaar appartement in het centrum van Oostende, deze woning biedt het allemaal.

Aarzel niet en vraag zo snel mogelijk uw bezoek aan via jo@jo.immo of bel 059/300.800
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.436 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
94 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Leffingestraat 156, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast