Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
81
97
2
1
Omschrijving

Prachtig afgewerkt met 2 ruime terrassen, open loftgevoel, gunstig EPC op een toplocatie in Oostende

Dit luxueus afgewerkt penthouse appartement te koop in de Spoorwegstraat te Oostende  bevindt zich op een steenworp afstand van het station en het stadscentrum.
Deze uitstekende locatie biedt niet alleen de perfecte verbinding naar het station maar ook tot het strand, winkels, scholen en het nabijgelegen groene Maria-Hendrikapark of ook ‘t bosje. Het is de ideale plek voor wie houdt van een centrale ligging, zonder in te boeten aan rust en comfort.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
Vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

Een van de grootste troeven van dit penthouse zijn de twee prachtige terrassen. Het ene terras grenst aan de leefruimte, perfect om te genieten van een gezellig ontbijt. Het tweede, grotere terras biedt volop ruimte om te ontspannen en zelfs te dineren terwijl u de hele dag door kunt genieten van het zonlicht. Terrassen van deze omvang en kwaliteit zijn een zeldzaamheid in deze prijsklasse.

Binnenin ervaart u een prachtig ruimtelijk gevoel dankzij de open indeling van de leefruimte en keuken, die op elegante wijze met elkaar verbonden zijn. De hoge plafonds en het doorzoneffect zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor het penthouse aanvoelt als een moderne loft. De volledig uitgeruste keuken, met een stijlvol kookeiland, is niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst praktisch en ruim.

De twee volwaardige slaapkamers zijn even royaal en baden in het licht, net als de frisse badkamer, die voorzien is van zowel een bad als een douche. Beide ruimtes stralen comfort uit en zijn perfect afgestemd op het hedendaags wooncomfort.

Tot slot is de afwerking van dit penthouse van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De materialen die zijn gebruikt zijn duurzaam en stijlvol, met een moderne uitstraling. Met een gunstig EPC is dit appartement bovendien energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energiefactuur. Kortom, een modern futureproof en instapklaar appartement dat uitblinkt in zowel afwerking als comfort.

Ook interessant als investering :rendement van 2.5 %

Aarzel niet en plan zo snel mogelijk uw bezoek in via jo@jo.immo of bel 059 300 800
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.082 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
97 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
121
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230509-0002887197-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Spoorwegstraat 33 0201, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast