Appartement te koop in Oostende met 1 slaapkamer

EPC-label FEPCF
42
42
1
Omschrijving

Veelzijdig handelspand op een toplocatie in het hart van Oostende

Bent u op zoek naar een veelzijdig handelspand op een toplocatie in het hart van Oostende? Dit gelijkvloerse pand, gelegen aan de Karel Janssenslaan 34, biedt een uitstekende kans voor ondernemers of investeerders die willen profiteren van een strategische, centrale ligging in de stad.

Indeling en kenmerken Het pand is momenteel ingericht als een sfeervolle vakantiestudio, met een volledig uitgeruste keuken, een moderne badkamer en een handige extra opslagruimte. Dankzij de grote ramen geniet u van een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een aangename en open sfeer in het hele pand. Dit zorgt voor een aantrekkelijke omgeving voor zowel gasten als klanten.

Uitstekende staat Het gebouw verkeert in zeer goede staat, wat betekent dat er weinig tot geen renovatie nodig is voordat u uw handelsactiviteiten kunt starten. De praktische indeling en nette afwerking bieden talloze mogelijkheden, of u het nu wilt blijven gebruiken als vakantiestudio of het wilt ombouwen naar een andere commerciële invulling.

Centrale ligging De toplocatie in de Karel Janssenslaan maakt dit pand extra aantrekkelijk. Gelegen in het bruisende stadscentrum van Oostende, is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale inwoners als toeristen. Met de nabijheid van winkels, eetgelegenheden, en de kustlijn op wandelafstand, biedt deze locatie maximale zichtbaarheid en een hoge bezoekersstroom.

Ideaal voor ondernemers of investeerders Dit handelspand is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een plek om hun eigen zaak te beginnen, maar het biedt ook uitstekende mogelijkheden voor investeerders die op zoek zijn naar een rendabel vastgoedproject in een populaire kuststad. Met de vraag naar zowel commerciële ruimtes als toeristische accommodatie in Oostende, is dit een slimme keuze voor wie een goede return on investment wil behalen.

Financieel

Kadastraal inkomen
743 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
42 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
42 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1

Energie

EPC-label
F
Unieke code EPC
20240904-0003361236-KNR-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Karel Janssenslaan 35, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast