Huis te koop in Oostende met 3 slaapkamers

95
195
3
Omschrijving

charmante en recent gerenoveerde woning op de Eikenlaan 16, Oostende

Bent u op zoek naar een woning die zowel ruimte als comfort biedt? Deze charmante en recent gerenoveerde woning op de Eikenlaan 16 heeft alles wat u nodig heeft en meer!

Bij het betreden van de woning via de ruime inkomhal, komt u terecht in een lichtrijke woonkamer die perfect aansluit op een moderne, volledig ingerichte keuken. De keuken is uitgerust met hoogwaardige toestellen en biedt voldoende kast- en werkruimte, zodat u met gemak de lekkerste gerechten kunt bereiden. Uw wooncomfort staat hier centraal.

Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot een zonnige tuin, waar u tot in de late uurtjes kunt genieten van de buitenlucht. De tuin is de ideale plek om te ontspannen, een barbecue te organiseren of gewoon te genieten van de rust.

Op de bovenverdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer die voldoet aan alle moderne eisen. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt nog extra opslagruimte voor al uw spullen.

Wacht niet langer! Woningen zoals deze zijn zeldzaam en snel verkocht. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek uw nieuwe thuis op de Eikenlaan 16.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
95 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
195 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Energie

Unieke code EPC
in aanvraag
Centrale verwarming
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Eikenlaan 16, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast