Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

110
110
2
1
Omschrijving

Uniek dakappartement met 2 volwaardige slaapkamers: groot terras en prachtig uitzicht in Oostende, dicht bij Park en Station.

Dit prachtige dakappartement met uniek terras in de August Vermeylenstraat 70, Oostende, bevindt zich op een ideale locatie. Het ligt op slechts enkele stappen van het Maria-Hendrikapark, ook wel bekend als 't Bosje, een groene oase waar je kunt wandelen, joggen of simpelweg ontspannen na een lange werkdag. Ondanks de rustige omgeving biedt toch een uitstekende bereikbaarheid, met het station van Oostende op wandelafstand, wat het appartement perfect maakt voor pendelaars. Ook het strand en het bruisende stadscentrum bevinden zich op fietsafstand, waardoor je zowel van natuur als stad kunt genieten.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
Vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

Een van de absolute troeven van dit appartement is het grote terras, je kunt hier de ganse dag genieten van het zonnetje. En je hebt hier een prachtig, wijds uitzicht over het Maria-Hendrikapark en de groene omgeving. Op dit plekje kom je steeds tot rust , van uw eerste koffie tot uw late night snack. Het terras biedt je een ongeëvenaard gevoel van ruimte en vrijheid in een stedelijke omgeving.

Door de hoekligging valt het licht overvloedig binnen in de ruime woonkamer. De woonkamer vormt een open, uitnodigende ruimte die verbonden is met de moderne, goed uitgeruste keuken. Via de woonkamer heb je directe toegang tot het terras.
De badkamer is opvallend ruim en geniet van natuurlijke lichtinval, wat zorgt voor een rustgevende sfeer. Naast de badkamer vind je twee grote slaapkamers, beide ruim genoeg om een comfortabel verblijf voor een gezin mogelijk te maken. De kamers bieden volop ruimte voor een dubbel bed en kasten, en voelen door hun grootte en lichtinval zeer aangenaam aan.

Het nabijgelegen Maria-Hendrikapark, het grootste stadspark van Oostende, is een ware trekpleister. Met zijn 45 hectare aan vijvers, wandelpaden en zelfs een avonturenpark voor kinderen, is het de perfecte plek voor sport, recreatie of een rustige wandeling in de natuur. Daarnaast zorgt de nabijheid van het treinstation voor een uitstekende verbinding met andere steden, terwijl je in de onmiddellijke omgeving ook scholen, winkels en andere faciliteiten vindt. Dit appartement combineert het beste van rustige, groene woonkwaliteit met de nabijheid van alle stedelijke voorzieningen.

In de toekomst zijn er een aantal investeringen gepland aan het gebouw die de waarde van het appartement om hoog zullen duwen!

Aarzel niet en plan zo snel mogelijk uw bezoek in via jo@jo.immo of bel 059/300.800

 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.409 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
110 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
August Vermeylenstraat 70 0401, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast