Appartement te koop in Oostende met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
164
4
1
Omschrijving

Luxueus en ruim 4-Slaapkamer Appartement te koop in historisch centrum van Oostende met 2 terrassen en prachtige zichten: vlakbij strand, kaai, station en Jachthaven

Dit uniek 4 slaapkamer appartement is gelegen in het hartje van het historisch centrum en vlakbij het strand, de kaai, de jachthaven en het station. Werkelijk alles doet u vlot te voet. Naast de 4 slaapkamers is het panorama en het lichtinval uitzonderlijk. Vanop uw terras heeft u een mooi zicht op het station, het sint-petrus en paulusplein en -kerk en de havengeul.
Het appartement is gelegen in een kleinschalige residentie. Door de vele slaapkamers en het oppervlakte van 164 m2 is dit appartement zowel geschikt voor eigen bewoning of als tweede verblijf.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
(vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo)

Het appartement werd recent volledig vernieuwd en combineert een hippe afwerking met kwalitatieve materialen en rustiek. Bij het binnenkomen van het appartement valt het licht mooi binnen in uw ruime woonkamer. De hall verdeelt mooi de toegang tot de magnifieke op maat gemaakte keuken, de woonkamer of de nachthall naar de slaapkamers.

De vloerbekleding bestaat uit een charmant en huiselijk visgraatparket en contrasteert mooi met de lichtrijke woonkamer. De living is gecompartimenteerd in een ruime zithoek en een grote eetplaats en deze worden mooi met elkaar en de keuken verbonden.

Aan de voorzijde van het appartement heeft u een eerste terras/balkon waar u kunt genieten van een tête-à-tête of van de super zichten.

De keuken is puur vakmanschap en op maat gemaakt voor het appartement. Met een enorm eiland waaraan je gezellig met vrienden en familie kunt tafelen. Daarnaast is ze uitgerust met alle nodige toestellen en een state-of -the- art werktablet.

Aanpalend bij de keuken heeft u toegang tot het tweede terras waar u steeds in de luwte uw zomersalade kunt nuttigen. Opvallend  aan het appartement is dat elke individuele ruimte minimaal 1 raampartij heeft. Zo is het lichtinval overal aanwezig en egaal! Een unieke belevenis.

Via de nachthall krijgt u toegang tot de slaapkamers. Er zijn 3 zeer ruime kamers en dan een vierde volwaardige slaapkamer. De badkamer is opnieuw lichtrijk voorzien van een ruime inloopdouche en een ruim lavabomeubel. Indien gewenst kunt u ook nog kiezen voor een extra bad.

Dit appartement heeft maar liefst een oppervlakte van 164 m2 en kan een groot gezin huisvesten of biedt plaats voor leuke hobby’s. Door de energiezuinigheid van het appartement kunt u hier ook volledig future proof wonen.
Er is ook nog een praktische wasberging aanwezig!

Aarzel niet en plan uw bezoek in via jo@jo.immo of bel 059/300.800!
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Kadastraal inkomen
1.051 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
164 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
283
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240327-0002639943-RES-2

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Sint-Petrus- en - Paulusplein 10 0401, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast