Commercieel te koop in Oostende met 3 slaapkamers

€ 435.000
EPC-label CEPCC
305
86
3
1
Omschrijving

Volledig gerenoveerd historisch herenhuis/handelshuis/handelsruimte+duplex appartement te koop in Oostende: goed epc, man cave & luxe afwerkig- Nabij Oostende centrum en strand

Dit prachtig gerenoveerd herenhuis/handelshuis/handelszaak+duplexappartement is gelegen vlakbij het centrum van Oostende en op een boogscheut van het strand. Het pand is op heden opgedeeld in een handelszaak/praktijk met prachtige man cave/mezzanine. De gevel ademt karakter en rustiek uit en door zijn grote raampartijen springt het uit in het straatbeeld en stroomt het licht met bakken binnen. Door zijn gunstige ligging zitten alle factoren om aangenaam te kunnen ondernemen en wonen goed! Openbaar vervoer, parkeergelegenheden, supermarkten, scholen en natuur: het ligt voor het grijpen.

Bekijk de videorondleidig op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo

Via het inkomsas betreedt u vlot het pand en door de authentieke parketvloer en mede door het hoge plafond (2 etages hoog) valt de uniekheid van deze handelsruimte direct op. Nu bestaat deze ruimte uit een grote ontvangstruimte afgebakend door een balie waar een eerste praktijkruimte werd ondergebracht. Met achterliggend een tweede afgescheiden praktijkruimte. Deze ruimtes kunnen polyvalent ingezet worden voor zowel een vrij beroeper, horeca, kapsalon of schoonheidsinstituut. U kan het gebouw ook integraal als woonst gaan gebruiken

Opnieuw indrukwekkend is het tussenverdiep. Het platform is adembenemend afgewerkt en is een ideale zone om uw klanten te ontvangen of als privé man cave bij de woonst. Met leuk bar-element  en plaats voor een pooltafel. U kan deze zone ook steeds vlot gebruiken als extra praktijkruimte. Achterliggend is er nog een extra bureauruimte die als occasionele slaapkamer kan gebruikt worden.

Het woongedeelte straalt pure klasse uit en is een verborgen parel. Te beginnen met de indrukwekkende leefkeuken, hier komt het herenhuisgevoel extra tot leven. Het eiland en de afwerking vormen extra troeven aan deze keuken. Door de lichtkoepel is deze ruimte ook steeds mooi verlicht.

Vanuit de keuken heeft u een open zicht op de leefruimtes met opnieuw enorm hoge plafods. De formele eetplaats verbindt de zithoek mooi met de keuken en ook in deze ruimtes werd gekozen. Opnieuw werd er gekozen voor parket en u kunt knus in de zetel staren naar televisie of uw magnifieke gashaard.

Op de bovenste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers alsook een ruime familiebadkamer met een badfunctie en een douchefunctie. Ook deze ruimtes zijn opnieuw hoogwaardig afgewerkt.

Dit pand is zowel geschikt om wonen en werken te combineren, door zijn nabijheid bij het strand ook voor vakantieverhuur. Ben je op zoek naar een prachtig gebouw met karakter en een goed EPC. Droom je van een unieke man cave om uw vrienden of klanten te ontvangen?

Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op via jo@jo.immo of bel 059/300.800.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
5.686 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
305 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
86 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
241
EPC-label
C
Unieke code EPC
20231023-0003021870-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Nieuwpoortsesteenweg 72, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden