Appartement te koop in Oostende

1
Omschrijving

**Uw Ideale Tweede Verblijf aan de Kust: Studio in Residentie ORT**

Welkom bij de prachtige studio op de begane grond van Residentie ORT, een meesterlijk ontworpen residentie in het hart van Oostende. Met een oppervlakte van 56 m² en een kelderberging van 4 m² biedt deze studio een ideale combinatie van comfort, luxe en praktische bruikbaarheid.

**Riante Afwerking**

Deze studio is afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een aangenaam wooncomfort. De doordachte indeling en het moderne design maken deze ruimte niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel.

**Perfect als Tweede Verblijf**

Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen tijdens het weekend of een strategisch gelegen pied-à-terre aan de kust, deze studio is de perfecte keuze. De locatie in het bruisende stadscentrum van Oostende betekent dat u kunt genieten van het beste van beide werelden: de levendige stad en de serene kustlijn.

**Praktische Voorzieningen**

Naast de ruime studio beschikt u over een handige kelderberging van 4 m², ideaal voor het opslaan van strandspullen, fietsen of extra voorraad. Alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf is binnen handbereik.

**Ervaar de Voordelen van Residentie ORT**

Als bewoner van Residentie ORT profiteert u van het gemeenschappelijke dakterras met een volledig uitgeruste buitenkeuken, waar u kunt ontspannen en genieten van de adembenemende ruimte en de verfrissende zeelucht. Dit dakterras is de perfecte plek om te socializen met medebewoners of simpelweg te genieten van een prachtig uitzicht op de kust.

**Beleef Oostende**

De studio's gunstige ligging biedt u directe toegang tot de prachtige stranden, gezellige restaurants, trendy winkels en culturele bezienswaardigheden van Oostende. Het is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die wil genieten van het kustleven in stijl.

Maak van deze prachtige studio uw tweede thuis aan de kust. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen. Residentie ORT verwelkomt u met open armen.

Financieel

Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Studio
Nieuw gebouw
Ja

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
1

Energie

Type beglazing
Hoogrendementsglas
Type verwarming
Warmtepomp

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Langestraat 119, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast