Huis te koop in Oostende met 8 slaapkamers

EPC-label BEPCB
326
287
8
Omschrijving

Opbrengsteigendom met 3 units en zeer mooi rendement te Raversijde, Oostende

Bent u op zoek naar een lucratieve investering in een toplocatie? Deze opbrengsteigendom op de Marie-Joséstraat 3 in Raversijde, Oostende, biedt een unieke kans op een zeer mooi rendement.

Gebouwkenmerken:

Gelijkvloers appartement: Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een gezellige woonkamer, een goed uitgeruste keuken, veranda en een aangenaam terras met buitenberging.

Bel-etage appartement: Eveneens voorzien van twee comfortabele slaapkamers, een lichte woonkamer, een moderne keuken en een terras om te genieten van de buitenlucht.

Duplex appartement: Dit ruime en gezellige appartement strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt vier slaapkamers, twee woonkamers en twee volledig ingerichte keukens, ideaal voor grote gezinnen of om te delen.

Met een royaal bewoonbaar oppervlak van 326m² en een ruim perceel van 287m² biedt dit gebouw tal van mogelijkheden. De ruime oprit en individuele tellers per appartement zorgen voor extra comfort en zelfstandigheid voor de bewoners.

Ideale ligging:

Dit pand is perfect gelegen, net naast de zeedijk van Raversijde, waardoor u kunt genieten van een rustige omgeving en toch vlakbij alle voorzieningen bent. De aangename terrassen bieden de perfecte plek om te ontspannen en van de zeelucht te genieten.

Goed onderhouden:

Het gebouw verkeert in uitstekende staat, met een nieuw dak sinds 2020 en een algemene renovatie in 1985. Bovendien werden alle ramen vernieuwd in 1990, waardoor het pand voldoet aan moderne comforteisen. Het gebouw dateert van circa 1950, wat bijdraagt aan de charmante uitstraling.

Investering met potentieel:

Dankzij de uitstekende staat van het pand en de aantrekkelijke ligging biedt deze opbrengsteigendom een uitzonderlijk investeringspotentieel. Met de mogelijkheid tot zeer mooi rendement op deze toplocatie, is dit een kans die u niet mag missen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Grijp deze unieke kans en investeer in uw toekomst met dit prachtige pand aan de Marie-Joséstraat 3, Raversijde Oostende!

MOGELIJKHEID TOT AANKOOP GARAGE OM DE HOEK!

Financieel

Kadastraal inkomen
1.576 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
326 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
287 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
8

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
193
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240803-0003329890-RES-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Marie-Josestraat 3, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast