Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
78
83
2
1
Omschrijving

Uiterst goed gerenoveerd appartement in prachtige residentie

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement in een rustige buurt, vlak bij de zee en met alle moderne comfort? Zoek niet verder, want dit recent gerenoveerde appartement op de Lariksenlaan 37 te Oostende biedt alles wat u nodig heeft!

Dit appartement op de tweede verdieping heeft een complete metamorfose ondergaan, zowel binnen als buiten. Het gebouw straalt nu moderniteit en frisheid uit, waardoor u zich direct thuis zult voelen.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd in een ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. Aansluitend vindt u de geriefelijke keuken, uitgerust met moderne toestellen en voorzien van voldoende opbergruimte, perfect voor de kookliefhebber.

De twee ruime slaapkamers bieden een rustgevende plek om te ontspannen na een lange dag. De badkamer is uiterst geriefelijk en voorzien van alle nodige comfort. Bovendien beschikt het appartement over energiezuinige verwarming, waardoor u kunt genieten van een warm en comfortabel huis zonder hoge energiekosten.

Het zonnige terras is de ideale plek om te genieten van uw ochtendkoffie of om 's avonds te ontspannen met een goed boek. Dankzij de gunstige ligging kunt u hier volop genieten van de zon.

Kortom, dit prachtig gerenoveerde appartement op de Lariksenlaan 37 te Oostende is de perfecte plek om te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele voordelen van dit schitterende appartement!

Mis deze unieke kans niet en maak van dit prachtige appartement uw nieuwe thuis!

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
78 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
83 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 8 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
175
EPC-label
B
Unieke code EPC
20221201-0002742487-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Lariksenlaan 37, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast