Huis te koop in Oostende met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
487
322
3
Omschrijving

Unieke Architecturale Loft: Luxe Wonen in een Voormalige Loods te Oostende

Stap binnen in een uitzonderlijke woonervaring met deze architecturale loft, een volledig omgevormde loods die nu dienst doet als een prachtig woongeheel. Dit unieke pand straalt moderniteit en stijl uit, met een overvloed aan natuurlijk licht en een open, ruimtelijk gevoel dankzij de afhellende raampartijen.

De loft is ontworpen met een overvloed aan lichtinval, waardoor een zee van licht en een open, luchtig gevoel ontstaat. De afhellende raampartijen dragen bij aan de unieke architectuur en creëren een dynamische en uitnodigende leefruimte. Het centrale punt van deze loft is de indrukwekkende keuken, die direct in verbinding staat met de rest van de woonruimte. Deze keuken is niet alleen functioneel maar ook een ware eyecatcher, perfect voor liefhebbers van koken en entertainen.

De woning beschikt over een prachtige groene tuin en een uniek binnen-terras waar een zwembad met jet stream is geplaatst. Deze buitenruimte biedt een oase van rust en luxe, ideaal voor ontspanning en recreatie. Het geheel vloeit naadloos over in de twee gelijkvloerse slaapkamers, waarvan één is voorzien van een aanpalende dressing en badkamer. Op het eerste niveau is er ruimte om extra kamers en badkamers te creëren, wat flexibiliteit biedt voor toekomstige uitbreiding.

De loods beschikt ook over een ruime polyvalente ruimte die geschikt is voor handelsdoeleinden of het creëren van een extra woonentiteit. Verder biedt de woning een dubbele garage, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Met een zeer laag EPC en recente renovaties is dit pand niet alleen energiezuinig maar ook instapklaar.

Mis deze unieke kans niet en ervaar zelf het onevenaarbare wooncomfort van deze architecturale loft. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de veelzijdigheid en luxe die dit pand te bieden heeft.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.682 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
487 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
322 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Comfort

Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
156
EPC-label
B
Unieke code EPC
20210525-0002416293-res-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Hofstedestraat 30, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast